Сутра претежно облачно са падавинама

срна
Foto: pixabay

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује претежно облачно вријеме са падавинама и дневном температуром ваздуха од четири до 12 степени Целзијусових.

Јутро ће бити облачно са кишом, која ће на западу престати, уз постепено разведравање током прије поднева и појаву сунчаних интервала, док ће на сјеверу, дуж ријеке Саве, остати облачно, саопштено је из Републичког хидрометеоролошклог завода.

Током дана се очекује поступно слабљење и престанак падавина, па ће у вечерњим часовима у већини предјела бити суво. Јутарња температура ваздуха биће од један до шест, а на југу до девет степени Целзијусових. Дуваће слаб вјетар, промјенљивог смјера, а у Херцеговини сјевероисточни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова је: Рибник један, Градачац два, Србац и Бијељина три, Чемерно, Бугојно и Брчко четири, Гацко, Приједор и Сарајево пет, Фоча, Хан Пијесак, Калиновик, Добој, Бихаћ и Зеница шест, Невесиње, Рудо, Шипово, Вишеград, Соколац, Зворник, Дрвар и Тузла седам, Мркоњић Град осам, Билећа девет, Ливно 10, Требиње и Мостар 12, Неум и Широки Бријег 13, Груде 14 степени Целзијусових.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана