Сутра облачно уз сунчане периоде

Срна
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) сутра ће бити умјерено облачно вријеме, уз сунчане периоде и углавном суво. Ујутро ће бити умјерено облачно и хладно уз мраз.

У нижим предјелима, око ријека и по котлинама могућа је честа појава магле, саопштено је из Републичког хидрометеорлошког завода. Крајем дана, понегдје на југозападу може пасти и мало кише. Јутарња температура ваздуха износиће од минус осам до нула, у вишим предјелима на истоку од минус 13, а дневна од два до осам, у вишим предјелима од минус два Целзијусова степена. Дуваће слаб до умјерен вјетар, промјенљивог смјера, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус осам, Калиновик минус два, Гацко, Дринић, Мраковица и Соколац минус један, Сарајево, Мркоњић Град, Невесиње и Рудо нула, Вишеград и Сребреница један, Бијељина и Рибник два, Бањалука, Нови Град и Србац три, Билећа, Добој и Приједор четири, Мостар и Требиње шест и Неум седам Целзијусових степени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана