Сутра облачно уз повремено слабе падавине

Srna
Foto: Pixabay

САРАЈЕВО- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује промјенљиво до претежно облачно вријеме, повремено уз слабе падавине.

 

Јутро ће бити облачно, тмурно и претежно суво, а на сјеверу и западу уз честу појаву магле, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана очекује се слаба киша која ће се премјештати од сјеверозапада ка сјевероистоку, а повремено ће падати и у Херцеговини, док у Сарајевско-романијској регији остаје претежно суво.

У касним послијеподневним и вечерњим часовима у већини предјела очекује се суво вријеме. Јутарња темперетура ваздуха од минус један до четири, на југу до девет, а највиша дневна од два до 13 степени Целзијусових.

Дуваће слаб и промјенљив вјетар, на сјеверу источни. Данас је у већини крајева претежно облачно вријеме, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Србац и Бјелашница један степен Целзијусов, Хан Пијесак, Мркоњић Град, Бијељина, Бихаћ и Тузла два, Приједор, Добој и Дрвар три, Соколац, Бањалука, Зворник, Сански Мост и Сарајево четири, Бугојно пет, Невесиње и Зеница шест, Гацко, Калиновик, Вишеград и Ливно седам, Рудо 10, Билећа 11, Фоча, Требиње, Груде и Мостар 12, а Неум 14 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана