Спроведена превентивна акција "Лако је алкохол одбити"

Срна
Foto: Илустрација

ЗВОРНИК - Припадници зворничке Полицијске управе спровели су данас у Зворнику превентивну акцију "Лако је алкохол одбити" како би утицали на повећање степена безбједности у саобраћају смањењем броја возача који возе под дејством алкохола.

Из Полицијске управе Зворник су апеловали да учесници у саобраћају поштују саобраћајне прописе, а возачи да не управљају возилом под дејством алкохола да би на тај начин заштитили себе и остале учеснике у саобраћају.

За наредни период најавили су да ће наставити са предузимањем превентивних и репресивних мјера са циљем побољшања безбједности саобраћаја на овом подручју.

Превентивна акција данас је реализована је у сарадњи са представницима Ауто-мото друштва "Семафор" у Зворнику.

Том приликом ангажовано је специјално возило са којег је емитован џингл, опомињући возаче да не управљају аутомобилом под дејством алкохола, док су полицијски службеници и представници Ауто-мото друштвом "Семафор" дијелили промотивне летке и демонстрирали грађанима пијане наочаре.

На подручју Полицијске управе Зворник, у 11 мјесеци ове године из саобраћаја је искључено 1.129 возача који су управљали возилом под дејством алкохола.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана