Самит “Дигитал хаб” окупио врхунске стручњаке на Јахорини

Срна
Самит “Дигитал хаб” окупио врхунске стручњаке на Јахорини

ЈАХОРИНА - Директор Олимпијског центра “Јахорина” Дејан Љевнаић рекао је да су на Јахорини током четвородневног самита “Дигитал хаб” окупили врхунске стручњаке из области информационих технологија и свијета скијања од којих су много научили, те донијели корисне закључке и стратегије за превазилажење свакодневних препрека.

“Јединственим догађајем на Јахорини смо окупили представнике ски-центара из цијелог региона, укључујући скијалишта Србије, Црне Горе, Словеније, Македоније, Хрватске, БиХ, али и Италије”, рекао је Љевнаић.

Он додаје да су били и представници најбољих компанија из свијета скијања – “Технолпин”, “Допелмајер” и “СанКид”.

Љевнаић наводи да су покренули и идеју “један ски-пас за све екс-ју ски-центре”, која је заснована и на његовом дугогодишњем пословном искуству, кроз које је научио да најбоље резултате доноси иницијатива којом конкуренцију претвара у партнера.

“Идејом као што је ова, спајамо не само ски-центре и људе који воле скијање, него и учимо једни од других, имплементирајући нове идеје и пројекте за добробит свих нас”, истакао је Љевнаић.

Он додаје да настављају и да улажу у скијање и интензивно раде на стварању нових скијаша.

Према његовим ријечима, на самиту је угостио два министра, али и најпознатијег скијашког аналитичара Лаурента Ваната који ће своју посјету Јахорини поновити и у току зимских мјесеци.

“Схватио сам да страх од дигитализације долази из незнања. У послу се броје само реализације, а поента пословног догађаја као што је жДигитал хаб Јахоринаж је да друштву донесемо промјене, као и људима које, у овом цјелокупном процесу, нипошто не смијемо заборавити”, поручио је Љевнаић.

У оквиру конференције представљен је и јединствени пројекат Олимпијског центра “Јахорина”и компаније “Колор медија комјуникејшен” – “СкиЈу магазин”, саопштено је из Олимпијског центра “Јахорина”.

Љевнаић је изразио задовољство због првог скијашког магазина који ће бити скијашима најбољи водич за наредну сезону.

Он каже да овим часописом желе да окупе све људе којима је скијање саставни дио живота и који шире мир, љубав, поштовање и толеранцију.

Љевнаић додаје да је часопис “СкиЈу” у продаји у сувенирници Олимпијског центра “Јахорина”, да влада велико интересовање, те да ће се ускоро наћи и на киосцима широм БиХ, Србије, Црне Горе, Словеније, Хрватске и Македоније.

Од 9. до 12. октобра на Јахорини је одржана конференција “Дигитал хаб” којом је спојен дигитални и скијашки свијет, учествовало је више од 150 стручњака из области информационих технологија и свијета скијања, уз најеминентније предаваче и учеснике панел дискусија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана