Регионална телевизија УНА вечерас почиње с радом: Дружење са звијездама за забаву без граница

Г.С.
Регионална телевизија УНА вечерас почиње с радом: Дружење са звијездама за забаву без граница

БАЊАЛУКА - Под слоганом “Гледај без да трепнеш”, телевизија УНА коначно је заузела своје мјесто на регионалном медијском небу и спремна је да публици у БиХ, Србији, Хрватској, Македонији и Црној Гори понуди садржај какав још није виђен на овим просторима.

Разнолик програм забавног и хумористичког карактера обећава добру забаву, док ће поуздане информативне и документарне емисије гледаоце обавјештавати о свим најбитнијим догађајима. Амбициозан програмски план поставља се темељно те ће УНА постепено надограђивати програм који ће се по свему разликовати од досад виђеног.

Велики број познатих личности, међу којима су Здравко Чолић, Момчило Бајагић Бајага, Харис Џиновић учествовали су на различите начине у грађењу једне приче која ће бити синоним за квалитет, добро расположење и забаву без граница.

Од вечерас гледаоци већ могу уживати у јединственом и несвакидашњем квизу “Погоди ми године” који води један од најпопуларнијих глумаца млађе генерације Андрија Кузмановић.

У овом узбудљивом квизу такмичари имају необичан изазов - да прецизно погоде године шесторо потпуних странаца. У том изазову очекује их вриједна награда у износу од чак 50.000 евра коју ће освојити уколико њихово око, способност процјене и интуиција буду били на највишем могућем нивоу. Овај изазов може на први поглед дјеловати лако, али у пракси уопште није тако. Изглед често вара, а уз процват естетске хирургије, готово је немогуће из прве дати праву процјену нечијег годишта. Често се и сами питамо или изненадимо када чујемо колико година има наш саговорник или особа коју први пут упознајемо. Управо ће вас то забавити и заинтересовати у јединственом квиз шоу програму који ће вас до самог краја држати у неизвјесности и жељи да и сами откријете да ли сте били вјештији од такмичара. Квиз ће се емитовати од вечерас, те сваког уторка у 21 час на УНА телевизији.

Овај квиз само је увод у сјајну забаву која очекује гледаоце телевизије УНА, а од сљедеће године, програмски садржај биће обогаћен најразличитијим жанровима, од необичних ријалити програма преко свјетски популарних музичких такмичења, до ток шоу програма и емисија које ће нам свакодневно доносити најактуелније вијести из шоу бизниса, најинтересантније интервјуе са свјетским и домаћим звијездама, али и увид у најбитније друштвене догађаје. Сигурно је да ће УНА бити неизоставни дио сваког породичног дома и да ће уз њен програм уживати гледаоци свих узраста.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана