Равна планина изградила имиџ престижног Ски-центра

Срна
Foto: срна

ПАЛЕ- Ски-центар "Равна планина" код Пала отворио је своје стазе за љубитеље скијања, а услови на стази су идеални, рекао је Срни власник овог ски-центра Вељко Голијанин. Голијанин је навео да је "Равна планина" изградила имиџ престижног ски-центра у БиХ, региону и Европи и да нуди много тога за све генерације током цијеле године, поготово зими.

"Запослени у Ски-центру Равна планина улажу велике напоре како би бројним љубитељима скијања и зимских спортова омогућили максималан ужитак на овој планини", додао је Голијанин. Ски-центар располаже са 12,5 километара стаза урађених по највећим стандардима, а стаза Стјенчица дужине 1.400 метара прошла је хомологацију.

"Та стаза задовољава све свјетске стандарде за одржавање ФИС-трка које ће у јануару бити одржане на Равној планини", истакао је Голијанин. Према његовим ријечима, временске прилике су наклоњене љубитељима снијега, а захваљујући вјештачком осњежавању спремају се довољне количине снијега за цијелу зиму. Голијанин је рекао да се на врху Центра, осим два језера, налази и колиба "Гондола" са расположивих 300 мјеста и уређеним амбијентом.

Он је потврдио да је у функцији ски-лифт капацитета 800 скијаша на сат, са ски-вртићем и гондолом за превоз скијаша и свих заинтересованих посјетилаца. Цијене услуга вертикалног транспорта и карти су остале непромијењене, тако да дневна карта за одрасле износи 25 КМ, полудневне 20 КМ, док је цијена дневне карте за дјецу 20 КМ, а полудневна 15 КМ. Ноћно скијање за одрасле и дјецу кошта 20 КМ и почиње од 18.30, уз бесплатан паркинг. Ски-центар "Равна планина" ове године организоваће дочек Нове године у складу са прописаним мјерама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана