„Рајанер“ упутио извињење јер су морали да смање број путника на лету из Бањалуке

Милијана Латиновић
„Рајанер“ упутио извињење јер су морали да смање број путника на лету из Бањалуке

БАЊАЛУКА - Члану нашег кабинског особља је прије лета из Бањалуке за Гетеборг позлило и није био у могућности да обавља своје дужности, а због строгих сигурносних процедура, лет је морао саобраћати са смањеним бројем путника.

Рекли су то за "Глас Српске" у компанији „Рајанер“, након информације да су путници на бањалучком аеродрому у Маховљанима у недјељу увече дуго чекали лет, те да је од 172 путника њих 22 морало да одустане од тог лета, због, како су испричали поједини путници, болести једног члана посаде.

-  Мали број путника је искрцан. Неки од њих су добили смјештај за ноћење и поново су резервисали мјесто на алтернативном лету сљедећег дана, док су други одлучили путовати за Загреб и узети лет за Гетеборг сљедећег дана - објаснили су у компанији „Рајанер“, упутивши извињење свим путницима због евентуалних непријатности.

Према ријечима појединих путника, у недјељу је авион из Гетеборга доста каснио.

Док су чекали на аеродрому у Бањалуци, добили су информацију да се један члан посаде разболио, због чега им је речено да ће 22 путника морати одустати од тог лета. Како су испричали, у први мах нико није желио да одустане, а три жене су пале у несвијест.

Међутим, на крају се све добро завршило и пронађено је рјешење за све путнике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана