“Проинтер ИТСС” донирао намјештај и бијелу технику Дому “Рада Врањешевић”

Срна
Foto: Срна

БАНЈАЛУКА - Радници компаније “Проинтер ИТСС” донирали су Дому за ђецу и омладину без родитељског старања “Рада Врањешевић” у Бањалуци намјештај и бијелу технику.

У новогодишњој акцији, новац за поклоне прикупили су запослени у “Проинтеру” и одлучили да, умјесто традиционалних пакетића, набаве оно што је у Дому тренутно најпотребније, саопштено је из “Проинтера”.

Маркетинг менаџер у “Проинтеру” Ђорђе Мрђа рекао је да је на иницијативу руководилаца сектора компаније организована акција у коју су се сви радо укључили.

“Празнични дух, хуманост и солидарност жељели смо да подијелимо са установом која деценијама брине о ђеци и младима и да им, на тај начин, уљепшамо Нову годину. Као и свих претходних година и убудуће ћемо бити дио хуманитарних акција на добробит читаве друштвене заједнице”, истакао је Мрђа.

Директор Дома “Рада Врањешевић” Владимир Кајкут захвалио је запосленима у “Проинтеру” за донацију која их је све обрадовала.

“У духу обиљежавања новогодишњих празника изразили смо потребу за намјештајем и бијелом техником за опремање једне васпитне групе и та жеља нам је испуњена”, истакао је Кајкут.

У Дом “Рада Врањешевић” само у посљедњих годину дана стигло је двадесторо малишана, а пун им је вртић у који иду и њихова и ђеца из локалне заједнице, па је свака помоћ добродошла, навели су из “Проинтера”.

Уз ову унутрашњу обнову, те нову фасаду и кров којима се надају у склопу пројекта “Енергетска ефикасност”, Дом ће, кажу, бити још бољи и условнији, додаје се у саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана