Поште Српске представиле нову услугу: Грађанима доступна мобилна апликација за плаћање рачуна

Анита Јанковић Речевић
Foto: В. Трипић

БАЊАЛУКА- Пратећи дигиталне трендове и све веће интересовање корисника за онлајн плаћањем, Поште Српске прва су поштанска компанија у БиХ која је грађанима омогућила плаћање рачуна путем мобилне апликације која је настала под брендом еПоштеСрпске и слоганом Пошта за сва времена.

Ова мобилна апликација доступна је за Андроид и ИОС оперативне системе а корисницима омогућава најједноставнији начин плаћања режијских рачуна, те даје увид у мјесечне трошкове.

Директор предузећа Поште Српске Миладин Радовић рекао је да ће ова компанија наставити процес дигитализације поштанских услуга и унапређења пословних процеса унутар компаније с циљем лидерског позиционирања међу поштанским оператерима у БиХ.

- Поште Српске су друштвено одговорно и ангажовано предузеће, које у свим настојањима побољшања  квалитета рада и пружања услуга у први план ставља своје кориснике. Као што водимо рачуна о својим запосленима, креирајући позитиван радни амбијент, тако услове рада и пружања услуга прилагођавамо новим трендовима и унапређујемо поштанске услуге како бисмо задовољили најразличитије захтјеве и потребе наших корисника у времену дигитализације- рекао је Радовић.

Апликацију еПоштеСрпске грађани могу преузети бесплатно на Play и App Store-u, а више информација о регистрацији и активацији на сајту предузећа www.postesrpske.com

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана