Поклони Граничне полиција дјеци са посебним потребама и обољелима од рака

Srna
Foto: Pixabay

САРАЈЕВО- Припадници Граничне полиције БиХ су поводом надолазећих празника подијелили поклоне дјеци са посебним потребама и обољелима од рака.

Подијељено је 250 пакетића Удружењу "Искра" из Бањалуке, Хуманитарном удружењу "Фра Младен Хркаћ" из Широког Бријега, Удружењу "Срце за дјецу" из Сарајева, Друштву за рехабилитацију и запошљавање особа с инвалидитетом "Кутак среће" у Широком Бријегу и Општој болници Одјељењу педијатрије у Сарајеву.

Из Граничне полиције је саопштено да, поред оперативних акција које континуирано реализују са циљем сузбијања прекограничног криминалитета, нису запоставили ни акције хуманитарног карактера.

Овом племенитом акцијом, како наводе, измамили су осмијех и радост дјеци и тиме још једном показали велико срце и хуманост на дјелу.

Ово је једна у низу хуманитарних акција Граничне полиције БиХ, а овакве активности наставиће се и у будућности, у складу са могућностима, додаје се у саопштењу. Из ове полицијске агенције захвалили су свим спонзорима који су својим донацијама увелико помогли реализацији ове племените акције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана