Почиње омиљени шоу „Una, due, tre”: Ања Мит и Душан Каличанин нови водитељски пар

ГС
Почиње омиљени шоу „Una, due, tre”
Foto: UNA TV | Почиње омиљени шоу „Una, due, tre”

Једна од омиљених емисија публике „Una, due, tre” ове јесени добила је ново рухо и новог водитеља. Ањи Мит придружује се колега Душан Каличанин, познати глумац, а њих двоје ће у прелијепом амбијенту новог студија угостити бројне познате личности и информисати нас о најактуелнијим догађајима са друштвене сцене.

Провокативан шоу који стартује на UNA TV данас у 16.30 часова, донијеће нам мноштво занимљивих тема, рубрика, скечева, прилога о естради, моди, животу познатих, приче о дешавањима у свијету дигиталних мрежа, апсурдима свакодневице и правим херојима нашег времена. Водитељи ће заједно са својим гостима, протагонистима интригантних и актуелних прича, коментарисати и анализирати дешавања која су под лупом пажње јавности и суочавати различите ставове саговорника.

„Una, due, tre” ће дотаћи и озбиљне теме, дати виђење из једног другачијег угла, укључити у разговор људе који су до јуче били анонимни али су нас одушевили својим необичним и племенитим подвизима, особе које ће нас својим примjером умногоме инспирисати и проширити видике.

-Много се радујем што смо Душан и ја поново заједно на једном пројекту након дужег времена. Ово ће бити растерећујућа емисија која ће нас опустити и насмејати али и натерати да размишљамо на један леп и позитиван начин - каже водитељка и глумица Ања Мит.

Душан такође не крије узбуђење због сарадње са колегиницом и новог изазова.

-„Сви ме питају за „Una, due, tre” , биће занимљиво, живо, позитивно и духовито. Наравно, потрудићемо се да увек имамо добру поруку и подстакнемо гледаоце на позитивно размишљање. Биће некако као Ања и ја - лепо“ – исакао је.

Гледаоци ће у новој сезони уживати у многим ексклузивним причама из цијелог региона за којима неуморно трага вриједна новинарска екипа емисије. Саркастично, оштро, шаролико, лепршаво, распјевано и духовито – „Una, due, tre” је ове јесени најбољи шоу који никога неће оставити равнодушним.

У суботу, 8. октобра у 21 сат не пропустите на ТВ УНА и нову сезону популарног квиза „Погоди ми године“ који води познати глумац Андрија Кузмановић. Гледаоце ће сигурно одушевити још једна премијера тог дана, сјајна комедија „Фитнес“ која је на програму петком, суботом и недељом у 16 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана