Пет лица ухапшено због различитих кривичних дјела

Срна
Пет лица ухапшено због различитих кривичних дјела

САРАЈЕВО - Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево ухапсили су пет лица због различитих кривичних дјела и о томе обавијестили Кантонално тужилаштво.

Припадници Пете Полицијске управе Полицијске станице Илиџа јуче су у 5.40 часова ухапсили Е.Д. /24/ и Х.П. /24/ из Сарајева због сумње да су починили тешку крађу.

Из кантоналног МУП-а саопштено је да је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва, а ухапшени предати у просторије Јединице за обезбјеђење објеката и задржавање ухапшених МУП-а Кантона Сарајево, гдје су након криминалистичке обраде истог дана пуштени на слободу.

Припадници исте полицијске управе јуче су у 17.40 часова ухапсили Х.А. /30/ из Алжира због сумње да је нанио тешке тјелесне повреде М.У.

У 20.45 часова јуче су припадници Четврте Полицијске управе Полицијске станице Нови Град Сарајево ухапсили Н.Ј. /44/ из Сарајева због сумње да је угрожавао безбједност С.Ј.

У 22.00 часа припадници Друге Полицијске управе Полицијске станице Центар Сарајево ухапсили су А.Б. /29/ из Сарајева због сумње да је починио тешку крађу.

И о ова три хапшења обавијештен је дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва, а ухапшени предати у просторије Јединице за обезбјеђење објеката и задржавање ухапшених МУП-а Кантона Сарајево. /крај/жд/вј

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана