„Нисте сами, имате пријатеље" поново у Босанском Грахову

M:tel
„Нисте сами, имате пријатеље" поново у Босанском Грахову

Након што је прије десетак дана подијелила дрва неопходна за огрјев становницима граховског краја, компанија m:tel поново је у том граду с новим циљем – помоћи породици Тица.

Приликом посјете m:tel тима у оквиру акције „Нисте сами, имате пријатеље" Босанском Грахову у претходним данима, када су заједно са својом генералном директорком Јеленом Триван донијели помоћ овој општини у виду дрва за огрјев за породице којима је то било неопходно, упознали су једног дјечака и његовог оца – Данијела и Милета Тицу. Схвативши да мали Данијел живи у врло лошим условима, да му недостаје много тога за нормалан живот, одлучили су се за хитну реакцију.

Поред кревета, шпорета, постељине, одјеће, обуће и школског прибора, овом дјечаку m:tel тим није заборавио да донесе и пакетић са играчкама и слаткишима, како је то обичај за празнике који су пред нама. Да ови крајеви нису и неће бити заборављени, нагласила је директорка Триван, те потврдила ријечима да смисао свега што компанија чини јесте управо жеља да људи знају да нису заборављени и да нису сами. „Моје презиме Триван је из Грахова, моје дете носи крв граховљанску, тако да ми је веома важно да  сам као директорка m:tel-а први пут дошла тамо где ме вуче породица и крв. То не значи да према другим крајевима имам мање осећања. Компанија m:tel има простора, времена и новца да помогне обичном човеку", нагласила је Јелена Триван.

Заједно са донацијом за Данијела и породицу Тица, у Босанско Грахово је стигао m:tel тим како би помогао да се у кућу унесу све ствари које су овом приликом донијели, а с тимом и извршни директор за маркетинг и продају Милосав Парезановић, који је овом приликом рекао да се осјећа срећно знајући да је дио акције која помаже људима. „Када смо покренули пројекат ’Нисте сами, имате пријатеље’, знали смо да ћемо се сусрести са разним причама, а опет знајући да се људи у овим, да тако кажем, повратничким општинама, осјећају заборављеним. И, били смо у праву! Породица Тица, код које смо данас донијели донацију, дирнула је срце свих нас који смо укључени у овај пројекат. Данијел је диван дјечак. Желимо да зна да постоје људи који мисле на њега и на све оне којима је потребно помоћи", нагласио је Парезановић и додао да се искрено нада да ће малом Данијелу бити љепше и лакше сада када има огрјев, кревет, шпорет, али и зимску одјећу.

Данијел је дивно и бистро дијете, одличан ученик. Драго му је, како каже, што смо ту јер ће сада спавати на новом кревету, и из њега моћи да гледа своје омиљене суперхероје на телевизији. Његов отац Миле захвалан је на свему што је компанија m:tel учинила за његовог сина и њега, јер никада не би могао да му приушти оно што је само овог дана добио. Па, чак ни топлу собу, да није већ добио огрјев од ове компаније, као и пакет хране и хигијене.

„Босанско Грахово данас напуштамо знајући да ћемо ускоро поново доћи како бисмо помогли и другима. Заиста нисте сами", рекао је директор Парезановић.  И ова донација у Босанском Грахову још је једна потврда чврсте намјере компаније m:tel да помогне и пружи подршку, а слоган „Нисте сами, имате пријатеље", најискренији је позив за повратнике који ту помоћ требају.   

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана