"Лутрија Српске": „Фолксваген таиго” отишао у Прњавор

Катарина Шапоња
Foto: Дражан Поздеровић

БАЊАЛУКА - Представници “Лутрије Републике Српске” данас су, у просторијама “Брчко гаса” у Гламочанима, уручили кључеве новог „фолксваген таига” Владеку Шикори из Прњавора који је аутомобил „огребао“ на инстант срећки „Петица“.

Срећни добитник је истакао како је веома срећан због освојеног аутомобила, те да је срећку купио прије 15 дана у повратку са посла.

- Док сам пио кафу и читао новине касније у току дана сјетио сам се да ми је срећка остала неогребана у џепу. Када сам је огребао, имао сам шта и да видим - рекао је Шикора.

На прву је, каже, помислио да је добио три аутомобила, али када  је назвао „Лутрију“ да провјери, рекли су му да није добио три, али јесте један.

- Увијек сам бирам своје „гребе“ и често имам среће. Недавно сам добио 500, јесенас 1.000, а једном сам чак добио и 5.000 марака - казао је Шикора и додао да увијек добије више него што уложи.

Како истиче, ауто ће поклонити супрузи, а он ће наставити да вози онај који тренутно посједује.

В.д. извршног директора за маркетинг и комерцијалу Младен Шевкушић, истакао је да им посебно задовољство представља моменат када виде срећу код добитника, који за симболичан новчани износ освоје вриједан добитак.

- Важно је да нагласимо да играчи имају могућност да на овој инстант срећки, поред новчаних добитака у распону од 1,50 до 5.000 КМ, освоје још два иста аутомобила „фолксваген таиго”, као и један „ауди А3“, који је уједно и главна премија – појаснио је Шевкушић.

Поред инстант срећке „Петица“, наводи он, играчи могу да одиграју још пет срећки које се налазе у њиховој понуди, а то су  „Трећа срећа“, „Спорт“, „Острво с благом“, „Ало Ало“ и „Златна тројка“, на којима могу да освоје бројне новчане добитке у износу и до 80.000 КМ, као и мобилне телефоне и аутомобиле.

- Традиционално, већ годинама, играчи највише играју лутријску игру „Лото“, а „лото грозница” која тренутно влада може се примијетити и по све већим редовима на продајним мјестима „Лутрије РС“, с обзиром на то да је фонд за „Лото седмицу” достигао износ од око 7.300.000 КМ, док је фонд за „Лото плус“ око 1.100.000 КМ, а за „Џокер“ износи око 150.000 КМ – казао је он.

Додаје да главна премија за добро познату лутријску игру „ТВ Бинго“ тренутно износи више од милион марака, што је, како истиче, довољан разлог да играчи имају све већу мотивацију да окушају срећу и са „Бинго“ листићима.

- Мјесец октобар ће бити у знаку специјалних кола „Лота“ и „ТВ Бинга“, самим тим и посебно интересантан за све играче, с обзиром на то да поред редовних добитака, играчи имају прилику да освоје и додатне новчане добитке и аутомобиле -  рекао је Шевкушић и позвао играче да играју „с мјером” и тиме истакао значај одговорног играња лутријских игара на срећу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана