Компанији Мtel уручено признање за највећу остварену добит у БиХ

M:tel
Компанији Мtel уручено признање за највећу остварену добит у БиХ

У организацији Пословних новина, у Сарајеву је у четвртак 26. септембра ове године, одржана додјела престижних пословних признања "100 највећих у БиХ" за најуспјешније фирме у Босни и Херцеговини у 2023. години.

Свечано проглашење, уручење награда и признања „100 највећих у БиХ" најуспјешнијим компанијама у нашој земљи додјељују се према оствареном приходу, извозу, добити и броју запослених у 2023. години.

Компанија са највећом оствареном добити, међу великим компанијама је Mtel а.д. Бања Лука, са оствареном добити у износу од преко 332 милиона КМ, а ово значајно признање преузео је Растко Павловић, извршни директор за технику компаније Mtel.

Након рекордних пословних резултата у 2023. години, компанија м:тел наставила је тренд раста и у 2024. години. Респектабилан пословни резултат произилази из пројектованих улагања, инвестиција у нове технологије, као и у подизање квалитета услуга, што је и довело до тога да је Mtel остварио рекордну добит те тако задржао мјесто водећег телекомуникационог оператора у Босних и Херцеговини, поручено је из компаније Mtel.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана