Компанија „Блицнет“ и познате личности снимају аудио приче за дјецу

ГС
Компанија „Блицнет“ и познате личности снимају аудио приче за дјецу

БАЊАЛУКА - У сусрет празницима компанија „Блицнет“ је припремила још једно изненађење за дјецу и њихове родитеље.

Заједно са глумцима, пјевачима, јавним личностима и радио станицама компанија „Блицнет“ је покренула активности на снимању 15 аудио прича које је стручни жири одабрао за најбоље дјечије приче током конкурса „Блицнет - Приче за дјецу“. 

Причу „Магични кист“ је читала Слађана Зрнић, првакиња Народног позоришта Републике Српске, у студију Контакт радија у угодној атмосфери наших драгих колега са медија.

Причу „Продавница среће и љубави“ је читала Маја Татић, позната пјевачица и представница БиХ на „Еуросонгу“, у потпуно новом студију Радио Градишке у који су се тек преселили.

„Причу (не)срећног Срећка“ прочитао је и одглумио глумац Александар Стојковић Пикси, а снимљена је у студију Плавог радија.

-Све приче су лијепе и поучне, а овог пута у аудио формату вашој ће дјеци пружити посебан доживљај било да приче слушају током дана или пред спавање.  Дођите на сајт pricezadjecu.blic.net и уживајте са својом дјецом у нарацији и интерпретацији познатих глумаца и пјевача, а компанија Блицнет наставља даље са снимањем прича– поручили су у „Блицнету“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана