Чубриловић упутио саучешће породици Милана Тупајића

srna
Foto: printscreen

БАЊАЛУКА- Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић упутио је телеграм саучешћа породици некадашњег народног посланика Милана Тупајића.

"Желим да истакнем да је господин Тупајић мандат народног посланика, који је обављао у пет скупштинских сазива, као и послове предсједника Клуба посланика СДС-а у Народној скупштини Републике Српске, вршио предано и ангажовано, никада не заборављајући интерес грађана Српске, а посебно грађана Сокоца који су га бирали.

Нека му је вјечна слава и хвала", наводи се у телеграму саучешћа предсједника парламента Српске. Чубриловић је телеграм саучешћа породици Тупајић упутио у име Народне скупштине Републике Српске и лично име. Милан Тупајић, један од оснивача СДС-а на Сокоцу и бивши посланик у Народној скупштини Републике Српске, преминуо је данас на Сокоцу у 67. години.

Био је један од оснивача САО Романије и Републике Српске, а обављао је бројне функције како у Сокоцу, гдје је био предсједник Скупштине општине од 1991. до 1997. године, тако и у институцијама Српске. Мандат народног посланика бирачи су му поклањали за пет скупштинских сазива у периоду од 1996. до 2004. године.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана