Честитка Жељке Цвијановић: Велики потенцијал младих хармоникаша Ивановића и Перића

ГС
Честитка Жељке Цвијановић: Велики потенцијал младих хармоникаша Ивановића и Перића

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је данас да су врхунски резултати младих хармоникаша Радована Ивановића и Ђорђа Перића показатељ њиховог великог потенцијала, али и озбиљног и преданог рада у који су уткали љубав према једном од најкомплекснијих музичких инструмената.

Цвијановићева је честитала Ивановићу побједу на Свјетском купу хармонике у Зофингену у Швајцарској и Перићу, који се на овом фестивалу пласирао међу пет најбољих, саопштено је из Кабинета предсједника Републике Српске.

– Изузетно ми је задовољство да, у име грађана Републике Српске и у своје име, честитам изузетне резултате остварене на фестивалу који је окупио најбоље хармоникаше из цијелог свијета, Ивановићу освајање првог мјеста у мастер категорији и Перићу, најмлађем учеснику свјетске смотре хармонике, који се пласирао међу пет најбољих – наводи се у честитки.

Цвијановићева је пожељела да и у наредном периоду Ивановић и Перић биљеже само успјехе на понос и радост свих у Републици Српској, преносе Српскаинфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана