Златко Максимовић, функционер бијељинског СДС-а: Мићић пожурио са кандидатуром

Љ. А.
Златко Максимовић, функционер бијељинског СДС-а: Мићић пожурио са кандидатуром

Бијељина - Копља у бијељинском СДС-у и даље се ломе у вези са кандидатом те странке на предстојећим изборима за градоначелника Бијељине, а један од претендената за кандидатуру Златко Максимовић јуче је поручио да не подржава одлуку да актуелни градоначелник Мићо Мићић уђе у трку за нови мандат.

- Мићићева кандидатура је била преурањена, прва у РС и прва у БиХ, што говори о његовој слабости и несигурности - рекао је Максимовић на конференцији за новинаре Удружења грађана "Успјешна Српска", чији је члан.

Истакао је да још није донио коначну одлуку у вези са својом кандидатуром за градоначелника Бијељине, али да ће о томе веома брзо разговарати са врхом странке, након што није успио да постигне договор са Мићићем, нити види могућност да то буде учињено.

- Послије разговора са Младеном Босићем знаће се какав ће мој ангажман бити на локалним изборима. Још није све готово и све је могуће - истакао је Максимовић.

Мићић је прије неколико дана казао "Гласу Српске" да ће Савез за промјене имати једног кандидата за градоначелника Бијељине и да ће то бити он и нико други.

ПДП је најавио да ће имати свог кандидата, а спекулише се да би то могао бити управо Максимовић, који је све ближе напуштању СДС-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана