Ресторан Новак атракција града

Ж. К.
Ресторан Новак атракција града

Бањалука - Ресторан "Новак" у Бањалуци отворио је јуче врата за представнике медија за које је уприличено дружење и разгледање овог јединственог и модерног здања.

Први ресторан у РС са именом најбољег свјетског тенисера налази се у саставу хотела "Трешња" на излетишту Бањ брдо. Ресторан располаже са двије сале и пет тераса, а у оквиру хотела налазе се четири луксузно опремљене собе и апартман.

Портпарол ресторана "Новак" Радош Симићевић вјерује да ће ресторан и хотел бити понос града и нова туристичка дестинација која ће славити име шампиона Новака Ђоковића.

- Нашем граду је потребан овакав објекат, што је потврдила и одлична посјета наших суграђана током прошлог викенда - каже Симићевић.

Представник агенције "Плус медија", која је задужена за промоцију свих "Новак" ресторана Иван Трифуновић очекује да ће нови ресторан у Бањалуци постати једно од најпријатнијих мјеста у граду.

- Бањалучани имају прилику да уживају у мјесту које красе позитивне особине по којима је Новак препознатљив и вјерујем да ће и он овдје попити кафу чим му то обавезе дозволе - каже Трифуновић. Отварање ресторана изазвало је буру због могућег укидања рампе на уласку у рекреативну зону, а очекује се да ће Скупштина града ускоро донијети коначну одлуку о томе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана