Петровo: Траже казну за одговорне за смрт Саре и Анђеле

Срна
Петровo: Траже казну за одговорне за смрт Саре и Анђеле

Петрово - Више стотина мјештана Петрова јуче је протестовало јер Тужилаштво у Добоју не процесуира виновнике саобраћајне несреће у којој су 11. јула погинуле осамнаестогодишњакиње Сара Катанић и Анђела Недић.

Скуп је организовала група грађана, који су незадовољни и стањем у области безбједности саобраћаја у Петрову.Окупљени на Тргу Немањића поручују да породице пате "док убица ужива у слободи".

Учесници скупа носили су бијеле мајице са фотографијама погинулих дјевојака и натписом "Сара и Анђела нас питају?". Неки од учесника носили су транспаренте на којима је писало "Доста нам је кабадахија за воланом" и "Стоп насиљу на путевима!".

Грађани су на споменику који су недавно на мјесту несреће подигле породице погинулих дјевојака прислужили свијеће, а потом су кренули према гробљу Брђани, гдје су одали пошту Сари и Анђели.

Анђела Недић и Сара Катанић погинуле су 11. јула на путу у Петрову када их је двадесет минута иза поноћи ударио аутомобил МБЊ којим је управљао деветнаестогодишњи Драган Мишић из Какмужа, општина Петрово.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана