Перишић постао члан ДНС-а

С. Та.
Перишић постао члан ДНС-а

Приједор - Предсједник Скупштине општине Теслић Жељко Перишић потписао је јуче приступницу ДНС-у.

Предсједник ДНС-а Марко Павић оцијенио је да овим ДНС и даље јача у Теслићу и добојској регији, као што је био случај са свим ранијим изборима на којима је увијек освајао више гласова него на претходним.

- Нама је велико задовољство да је Перишић, у времену док је био независни одборник, процијенио да је ДНС партија која може и њега лично афирмисати, али и партија која може повући развој Теслића, добојске регије и РС - рекао је Павић.

Он је додао да је Перишић досадашњим радом показао да су његови принципи блиски принципима рада ДНС-а.

Перишић је рекао да је ДНС странка демократског центра која у континуитету води исправну политику.

- Не требају нам усијане главе и тешка реторика. У овом моменту морамо сачувати оно за шта смо се сви борили. Сада је битније него икада да имамо искусне и паметне људе са огромним политичким знањем и животним искуством, који у овим тешким тренуцима за Српску могу наћи право рјешење, а ту видим предсједника Павића - рекао је Перишић.

Перишић је на локалним изборима 2012. године учествовао као кандидат СНСД-а, а од исте године у Скупштини општини Теслић дјелује као независни одборник.

Потписивању приступнице присуствовали су потпредсједник ДНС-а Недељко Чубриловић, генерални секретар ДНС-а Драгутин Родић и предсједник Регионалног одбора ДНС-а Добој Маринко Ђукић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана