Иванића, Павић: Заједнички циљ промоција Приједора

С. Та.
Иванића, Павић: Заједнички циљ промоција Приједора

Приједор - Намјера заједничких институција је да град Приједор промовишу као један од градова који је веома важан за РС, али и за цијелу БиХ, рекао је јуче члан Предсједништва БиХ из РС Младен Иванић након разговора са градоначелником Приједора Марком Павићем.

- Постоји изузетно добра сарадња институција на нивоу БиХ и града Приједора и подржавани су пројекти који су долазили из овог града, а договорили смо сличне активности и у времену које долази - рекао је Иванић.

Градоначелник Приједора Марко Павић истакао је да је Иванића упознао за резултатима које је Приједор постигао, али и са потешкоћама са којима се сусреће.

- Наша привреда послује тако да је покривеност увоза извозом 120 одсто, а број незапослених је са 13.000 смањен на око 7.000 - истакао је Павић. Он је додао да је Иванића упознао и са чињеницом да су политички и сваки други односи на нивоу ове локалне заједнице повољни.

Иванић је додао да су ПДП и ДНС примјери како двије партије из различитих коалиција на републичком нивоу могу веома добро сарађивати у локалу. Иванић је јуче требало да посјети и Градишку и да се састане са локалним руководством.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана