Хумана срца за помоћ Стефану

Д. К.
Хумана срца за помоћ Стефану

Котор Варош - Хуманитарна акција покренута је у Котор Варошу како би био прикупљен новац за лијечење ученика деветог разреда Основне школе "Свети Сава" Стефана Мајсторовића.

Љекари су почетком године констатовали да је 15-годишњи Стефан оболио од акутне лимфобластне леукемије. Већ други мјесец налази се на лијечењу на Одјељењу хематологије Универзитетско клиничког центра РС у Бањалуци. Мајсторовићи немају новца за скупо Стефаново лијечење, јер је у четворочланој породици запослен само његов брат Дарко. За прву ампулу лијека из Њемачке платили су 1.635 евра, а та терапија би требало да буде настављена што захтијева огроман новац.

Акцији за помоћ Стефану први су се одазвали ученици Основне школе "Свети Сава". Њима су се прикључили грађани, спортисти и привредници, а ускоро би за Стефана требало да буде одржан и хуманитарни концерти.

- Захвални смо свима који пружају помоћ и који се интересују за Стефаново здравствено стање. Надамо се да ће захваљујући хуманости добрих људи и залагању љекара Стефан што прије наставити школовање и дружење са својим вршњацима, али нам је до тада и даље потребна помоћ како би наставио лијечење и скупе терапије - каже Стефанов брат Дарко.

Помоћ

Сви који желе да помогну у лијечењу Стефана Мајсторовића новчане прилоге могу да уплате на рачун код Хипо Алпе Адриа банке: 552-038-15156198-06 са назнаком "За лијечење Стефана".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана