ЈУ ЗЗЗ РС – Источно Сарајево: Оглашава слободна радна мјеста на дан 25.9.2024. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Источно Сарајево: Оглашава слободна радна мјеста на дан 25.9.2024. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 25.9.2024. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

******

******

******

КАЗНЕНО – ПОПРАВНИ ЗАВОД ПОЛУОТВОРЕНОГ ТИПА

ИСТОЧНО САРАЈЕВО

р а с п и с у ј е

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем радника приправника у радни однос

 

I РАДНО МЈЕСТО

1.  ПОЛИЦАЈАЦ КПУ НА ОДЈЕЉЕЊУ ЖЕНСКОГ ЗАТВОРА

(радник женског пола)  -   1 ( један ) извршилац ;

 

II ОПШТИ УСЛОВИ

Кандидати који се пријаве на конкурс треба да испуњавају опште услове и то:

- да је држављанин РС – БиХ;

- да је старији од 18 година;

- да има општу здравствену способност;

- да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање 6 ( шест ) мјесеци или за такво дјело које га чини неподобним за обављање послова у Установи;

- да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ три године прије објављивања јавног конкурса;

- да се на њега не односи члан IX став 1. Устава БиХ.

 

III ПОСЕБНИ УСЛОВИ

Посебни услови које требају испуњавати кандидати :

          - да посједује средњу стручну спрему у четворогодишњем трајању;

- да није старија од 27 година, на дан објављивања конкурса;

- да испуњава здравствене и психофизичке услове предвиђене за кандидате за пријем у Полицију КПУ-Службу обезбјеђења.

 

IV ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТА

IV-1

Уз пријаву на конкурс (у којој ће кандидат навести радно мјесто на које аплицира, краћу биографију, контакт адресу и телефон), кандидат је дужан доставити следећа документа :

-  диплома о стеченој спреми (оргинал или овјерена фотокопија);

- извод из матичне књиге рођених (оргинал или овјерена фотокопија, не старији од 3 мјесеца или извод трајног карактера);

- увјерење о држављанству(оргинал или овјерена фотокопија ,не старије од 3 мјесеца) ;

- Изјаву да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ три године прије објављивања јавног конкурса (оригинал,овјерену код надлежног органа не старију од 3 мјесеца );

- Изјаву да се на њега не односи члан IX став 1. Устава БиХ (оригинал, овјерену код надлежног органа, не старију од 3 мјесеца) ;

Напомена: рокови од 3 мјесеца рачунају се од дана објављивања Конкурса.

IV-2

Кандидати који уђу у ужи избор доставиће следећа документа:

- увјерење о некажњавању;

- увјерење о невођењу кривичног поступка;

- увјерење о здравственој способности за послове полицајца;

(Кандидати који уђу ужи избор, накнадно ће бити обавијештени  о начину и року доставе докумената наведених у одјељку IV-2, а којима се доказује испуњавање општих услова Конкурса. Уколико кандидат на позив послодавца не достави наведена документа или не буде испуњавао услове које потврђују издати документи, са истим неће бити заснован радни однос, а позваће се наредни кандидат са бодовне листе. )

РОК И НАЧИН ПРИЈАЉИВАЊА

Рок за подношење пријава на конкурс је 15 дана од дана објављивања у Дневном листу „Глас Српске", интернет страници www.кпзис.орг  и Заводу за запошљавање РС – Филијала Источно Сарајево – Биро Источна Илиџа (рок се рачуна од дана последњег објављивања).

Пријаве се могу доставити лично или путем поште на адресу:

КАЗНЕНО – ПОПРАВНИ ЗАВОД

ПОЛУОТВОРЕНОГ ТИПА

ИСТОЧНО САРАЈЕВО

Ул. Меше Селимовића број 1,Источно Сарајево

 са назнаком „ЗА КОНКУРС ЗА РАДНО МЈЕСТО (навести назив из Конкурса)-НЕ ОТВАРАТИ,ОТВАРА КОМИСИЈА"

 

Пријаве се достављају у затвореној непровидној коверти, са назначеним обавезним подацима о кандидату: Име и презиме, адреса, број телефона за контакт.

VI  ИНТЕРВЈУ, ТЕСТИРАЊЕ И ДОДАТНЕ НАПОМЕНЕ

VI-1

Са свим кандидатима  за радно мјесто  који буду испуњавали услове конкурса, Комисија за пријем радника обавиће интервју .

VI-2

Са кандидатима за радно мјесто, који буду испуњавали услове конкурса, посебна Комисија  обавиће психофизичко тестирање, те ће ови кандидати бити упућени на љекарске прегледе предвиђене за раднике који раде на пословима са посебним овлаштењима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање, а документација примљена по конкурсу неће се враћати кандидатима.

Приправнику у Служби обезбјеђења, приправнички стаж- стручно оспособљавање за самосталан рад, траје 6 мјесеци, након чега је дужан положити стручни испит. Приправнику који не заврши стручно оспособљавање или не положи стручни испит или прекине приправнички стаж, престаје радни однос у Установи.

***

ЈУ ОСНОВНА ШКОЛА „РУДО"

РУДО

 

расписује

 

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ИЗБОР

ДИРЕКТОРА ЈУ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ „РУДО"

 

1.  Предмет

Школски одбор ЈУ ОШ „РУДО" расписује јавни конкурс за избор директора ЈУ ОШ „Рудо".

2.  Надлежност

Директор руководи радом школе.

3.  Мандат

Мандат директора траје четири године и почиње од дана ступања на дужност. Школски одбор министру просвејте и културе доставља документацију и списак кандидата који испуњавају услове конкурса за именовање директора у року од осам дана од дана разматрања пријава. На приједлог министра Влада Републике Српске именује за директора једног од кандидата са списка достављеног од стране Школског одбора.

ПОСЕБНИ УСЛОВИ РАДНОГ МЈЕСТА

– Општи и посебни услови за избор и именовање

За директора школе може да буде изабран наставник или стручни сарадник који испуњава опште услове прописане Законом о раду („Службени гласник Републике Српске" бр: 1/16, 66/18, 91/21-одлука УС, 119/21 и 112/23), посебне услове прописане Законом о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске" бр: 81/22) и Правилником о условима и поступку избора и разрјешења директора основне школе („Службени гласник Републике Српске" бр: 70/23).

Општи услови:

1. Да је држављанин РС, односно БиХ

2. Да је старији од 18 година

3. Да има општу здравствену способност за рад

Посебни услови:

1. да има завршен први циклус студија у трајању од четири године и остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалент,

2. да има најмање пет година радног стажа као стручни сарадник или наставник на предметима који се изучавају у основној школи након стицања дипломе из тачке 1., 

3. да није осуђиван правоснажном пресудом на безусловну казну затвора, против којег није покренут  кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем. 

На мјесто директора школе равноправно могу конкурисати и лица из члана 198. став 2. Закона о основном васпитању и образовању  („Службени гласник Републике Српске" број 81/22).

Кандидат који конкурише за радно мјесто директора школе, уз пријаву на конкурс за избор директора школе прилаже сљедећу документацију:

1) диплому о завршеном првом циклусу студија или еквивалент, односно диплому о завршеној стручној спреми, остварених најмање 240 ECTS,

2) потврду којом доказује да има најмање пет година радног стажа као стручни сарадник или наставник на предметима који се изучавају у основној школи након стицања дипломе,

3) љекарско увјерење о психофизичкој способности, издато од стране цертификоване здравствене установе, које не може бити старије од шест мјесеци и прилаже га само изабрани кандидат,

4) увјерење да није осуђиван правноснажном пресудом на безусловну казну затвора, ( ово увјерење школа прибавља службеним путем за именованог кандидата, а прије ступања на дужност)

5) увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем,

6) потписан приједлог програма рада директора у наредном четворогодишњем мандату,

7) препоруку ранијег послодавца или наставничког вијећа школе у којој је кандидат запослен,

8) кратку биографију са подацима о претходним пословима и развоју каријере у струци и оствареним резултатима у раду.

Уз пријаву даље треба доставити:

1) Извод из матичне књиге рођених,

2) Увјерење о држављанству,

– Објављивање конкурса: Овај конкурс ће бити објављен посредством Завода за запошљавање Републике Српске и Новинама Глас Српске.

– Подношење пријава: Пријаве се могу достављати лично у затвореној коверти или путем поште на адресу: ЈУ Основна школа „Рудо", ул. Цара Душана  бр. 35А. Рудо са назнаком ''Јавни конкурс за избор директора Јавне установе Основне школе „Рудо"  Рудо.

Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања конкурса.

Кандидати су дужни доставити оригинале или овјерене копије свих докумената (не старије од 6 мјесеци) и исти неће бити враћени кандидатима.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узимати у разматрање.

– Обавјештавање кандидата: Школски одбор ће писменим путем обавјестити све учеснике конкурса о одлуци Владе Републике Српске о именовању директора у року од осам дана од дана пријема одлуке.

***

ЈКП „КРАЉЕВА ГОРА"

ХАН ПИЈЕСАК

 

расписује:

 

ЈАВНИ КОНКУРС

 

I  Расписује се јавни конкурс за пријем радника у ЈКП „Краљева Гора" д.о.о. Хан Пијесак, у радни однос на неодређено вријеме и то:

1. Руковаоц грађевинске машине, ССС или КВ са 6 мјесеци радног искуства:

                   1 извршилац

а)  Опис послова

Радник се прима у радни однос на неодређено вријеме за самостално обављање послова руковаоца грађевинским машинама.

 

II  Општи услови:

Општи услови које морају испуњавати кандидати:

1. да је држављанин Републике Српске, односно Босне и Херцеговине;

2. да је старији од 18 година;

3. да има општу здравствену способност;

4. да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање 6 мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у ЈКП „Краљева   Гора" д.о.о.;

5. да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у Босни и Херцеговини три године прије објављивања Конкурса;

6. да се на њега не односи члан IX став 1. Устава Босне и Херцеговине;

7. да није у сукобу интереса у смислу Закон о сукобу интереса.

III Посебни услови:

1. Средња стручна спрема (ССС) или КВ руковаоц грађевинске машине;

2. 6 мјесеци радног искуства на истим или сличним пословима.

 

IV Потребна документа:

Уз пријаву на конкурс кандидати су дужни приложити (у оригиналу или овјереној копији) увјерење о држављанству, родни лист, својеручно потписану и овјерену изјаву - за испуњавање општих услова из тачака 4., 5., 6. и 7., диплому о завршеној стручној спреми и увјерење о радном искуству.

Увјерење о општој здравственој способности доставља само изабрани кандидат након спроведеног јавног конкурса, а прије заснивања радног односа. Лични подаци о подносиоцима пријава су тајни и могу се прикупљати и обрађивати само у складу са Законом о заштити личних података („Сл. гласник РС" бр. 33/01).

Са свим кандидатима који буду испуњавали услове Конкурса комисија ће обавити интервју, а о времену и мјесту одржавања усменог интервјуа кандидати ће бити обавјештени појединачно, писменим путем.

Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања Јавног конкурса путем Завода за запошљавање Републике Српске.

Комисија неће разматрати неблаговремене, неразумљиве и непотпуне пријаве, као и пријаве кандидата који не испуњавају опште и посебне услове из Јавног конкурса.

Документа приложена уз пријаву неће се враћати кандидатима.

Пријаве се могу доставити лично или путем поште на адресу: ЈКП „Краљева Гора" д.о.о. Хан Пијесак, Српске војске бр.10, 71360 Хан Пијесак са назнаком: Пријава на јавни конкурс за пријем радника у радни однос на неодређено вријеме.

***

ЈУ ОСНОВНА ШКОЛА „СВЕТИ САВА"

РОГАТИЦА

 

расписује

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста у школи

 

1.  Наставник српског језика, 1 извршилац за 8 часова седмично редовне наставе, на одређено вријеме од дана пријема до повратка наставника са дужности помоћника директора школе, а најдуже до 31.08.2025. године, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу,

2.  Наставник српског језика, 1 извршилац за 13 часова седмично редовне наставе, на одређено вријеме од  дана пријема до 31.08.2025. године, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу,

3.  Наставник математике и информатике, 1 извршилац за 20 часова седмично редовне наставе, на неодређено вријеме, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у васпитно образовном процесу,

4.  Наставник математике, 1 извршилац за 8 часова седмично редовне наставе, на одређено вријеме од дана пријема до 31.08.2025. године, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу,

5.  Наставник физике, 1 извршилац за 6 часова седмично редовне наставе, на одређено вријеме

од дана пријема до 31.08.2025. године, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу,

6.  Наставник биологије, 1 извршилац за 14 часова седмично редовне наставе, приправник, на одређено вријеме од дана пријема до повратка раднице са породиљског одсуства,

7.  Наставник физичког и здравственог васпитања, 1 извршилац за 5  часова седмично редовне наставе, на одређено вријеме од дана пријема до 31.08.2025. године, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу,

8.  Наставник енглеског језика, 1 извршилац за 6  часова седмично редовне наставе, на одређено вријеме од  дана пријема до 31.08.2025. године, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу,

9.  Наставник руског језика, 1 извршилац за 14  часова седмично редовне наставе, на неодређено вријеме, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу,

10.  Наставник разредне наставе, 1 извршилац, пуна норма, на одређено вријеме од дана пријема до

31.08.2025. године, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу,

11.  Водитељ продуженог боравка, 2 извршиоца, пуно радно вријеме, на неодређено вријеме, са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу и

12.  Водитељ боравка, 2 извршиоца, на одређено вријеме од дана пријема до 30.06.2025. године, 50% радног времена са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу.

Поред општих услова прописаних Законом о раду („Службени гласник Републике Српске", број: 1/16, 66/18, 91/21-Одлука Уставног суда Републике Српске, 119/21, 112/23 и 39/24) и чланом 5. и 6. Правилника о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи („Службени гласник Републике Српске" број: 74/23), кандидат треба да испуњава услове прописане чланом 114. и чланом 54. и 58. став (4) Закона о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске" број: 81/22) и чланом 2. и 3. тачка а), н) и р), н), м), њ) ,с) ,д) и ђ) Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача („Службени гласник Републике Српске" број: 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15) те чланом 6. и чланом 15. Правилника о начину организовања проширеног програма („Службени гласник Републике Српске" број: 37/19, 13/20 и 72/21).

Изузетно, право учешћа на конкурсу за радна мјеста наставника имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, као и лица која су стекла радни стаж у школи ван наставног процеса, уколико испуњавају остале услове прописане Законом о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске" број: 81/22), изузев позиције број 6.

Право учешћа на конкурс имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске" број: 81/22), испуњавали услове који се односе на степен и врсту стручне спреме.

Општи услови које кандидат треба да испуњава приликом пријављивања на јавни конкурс су:

1)  да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2)  да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3)  да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, издатим

од стране цертифификоване здравствене установе, које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4)  да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела која га чине недостојним за рад у школи,

те за кривична дјела учињена против: службене дужности, злоупотребе опојних средстава, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, а то се доказује увјерењем о неосуђиваности које за изабраног кандидата установа прибавља службеним путем, а прије заснивања радног односа,

5) да се не води у Регистру лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце, а то се доказује увјерењем о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце у складу са прописима којима је уређена област вођења Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце, које за изабраног кандидата установа прибавља службеним путем, а прије заснивања радног односа,

6) увјерење да против њега није покренут кривични поступак за кривична дјела учињена против службене дужности, злоупотребе опојних средстава, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Уз потписану пријаву и документацију којом доказују испуњеност општих услова, потребно је доставити и документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање кандидата:  

1) диплому о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области, односно диплома стечена након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

2) увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

3) увјерење о положеном стручном испиту за самосталан васпитно-образовни рад (изузев за позицију број 6. Јавног конкурса),

4) увјерење да се кандидат ослобађа полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са прописом којим се уређује област полагања стручног испита у основној школи,

5) додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

6) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица, а након стицања одговарајуће стручне спреме,

7) увјерење о радном стажу издато од претходног послодавца, са подацима о опису радног мјеста или систематизацији радног мјеста, степену стручне спреме и звању и дужини оствареног радног стажа по врстама посла, (изузев за позицију број 6. Јавног конкурса),

8) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије погинулог борца,

9) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

10) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено отаџбинског рата Републике Српске уколико се ради о кандидату из категорије борца.

У изузетним случајевима,  уколико кандидат не може из оправданих разлога прибавити документ из тачке 5. (додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током струдирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена), просјечна оцјена се може доказати и овјереном копијом индекса.

Изузетно, уколико кандидат не може доставити увјерење о радном стажу издато од претходног послодавца, доставља копију радне књижице.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије им се неће враћати.

Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата на јавни конкурс комисија не разматра, већ их евидентира, уз констатацију да пријаве на јавни конкурс нису достављене благовремено или нису потпуне, а након тога предлаже директору школе доношење закључка којом се пријава одбацује.

Тестирање кандидата који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса обавиће се у четвртак, 10.10.2024. године у 8,00 часова у просторијама Школе.

Интервју кандидата који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса обавиће се у четвртак, 10.10.2024. године у 9.00 часова у просторијама Школе.

Листу кандидата који испуњавају услове конкурса, након прегледа достављене документације, школа ће поставити на огласну таблу школе и на интернет страницу школе најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

Кандидати који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса неће  бити посебно позивани на тестирање и интервју.

Кандидат који се не појави на тестирању или интервјуисању, сматраће се да је одустао од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

Пријаве доставити у затвореној коверти са назнаком „Пријава на конкурс" на адресу Јавна установа Основна школа „Свети Сава" Рогатица, Преображењска бб, 73220 Рогатица.

***

УНИВЕРЗИТЕТ У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ

расписује:

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем радника

I

Радно мјесто: возач-курир

Број извршилаца: 1 (један)

Мјесто рада: Правни факултет Пале, Пале

Период заснивања радног односа: неодређено вријеме, уз обављање пробног рада

По коначности одлуке о пријему кандидата, са изабраним кандидатом послодавац, Универзитет у Источном Сарајеву, ће закључити уговор о пробном раду који може трајати највише до три мјесеца, с тим што се изузетно, овај рок може споразумно продужити још до три мјесеца. Уколико за вријеме пробног рада изабрани кандидат задовољи на пословима радног мјеста „возач-курир" на Правном факултету Пале Универзитета у Источном Сарајеву, са послодавцем ће закључити уговор о раду на неодређено вријеме. Уколико за вријеме пробног рада изабрани кандидат не задовољи на пословима радног мјеста „возач-курир" радни однос изабраног кандидата престаје даном истека рока одређеног уговором о пробном раду.

II

Кандидати су дужни испуњавати опште услове прописане Законом о раду и Правилником о раду Универзитета у Источном Сарајеву, као и посебне услове прописане Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији радних мјеста на Универзитету у Источном Сарајеву, а како слиједи:

  КВ или ССС или ВКВ;

  једна година радног искуства;

  положен возачки испит „Б" категорије.

III

Уз пријаву на Јавни конкурс, кандидати су дужни приложити доказе о испуњавању општих и посебних услова:

1.  оригинал или овјерену копију извода из матичне књиге рођених;

2.  оригинал или овјерену копију увјерења о држављанству Републике Српске или Босне и Херцеговине које не смије бити старије од шест мјесеци;

3.  овјерену изјаву да кандидат није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова на Универзитету;

4.  овјерену изјаву да кандидат није отпуштен из органа управе или јавне установе као резултат дисциплинске мјере;

5.  оригинал или овјерену копију увјерења издатог од стране надлежног суда да се против кандидата не води кривични поступак;

6.  овјерену копију доказа о траженој стручној спреми – овјерена копија дипломе или другог доказа о стручној спреми;

7.  доказ о радном искуству – оргинал или овјерену копију потврде о радном искуству;

8.  оргинал или овјерену копију доказа о положеном возачком испиту „Б" категорије.

Након спровођења конкурсне процедуре, а прије заснивања радног односа, изабрани кандидат је дужан доставити доказ о општој здравственој способности.

IV

Са кандидатима који су доставили благовремене, потпуне и уредне пријаве, и који испуњавају опште и посебне услове обавиће се тестирање и интервју.

О времену и мјесту обављања тестирања и интервјуа, кандидати ће бити благовремено обавијештени.

V

Овај јавни конкурс ће се објавити у дневном листу „Глас Српске" и интернет страници Универзитета у Источном Сарајеву.

Рок за подношење пријава је 8 (осам) дана од дана објављивања Јавног конкурса у дневном листу „Глас Српске".

Пријаве се могу доставити лично или путем поште на адресу:

Универзитет у Источном Сарајеву – Ректорат – Вука Караџића 30, 71 123 Источно Сарајево са назнаком „Пријава на Јавни конкурс за пријем радника на радно мјесто „возач-курир" на Правном факултету Пале.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узимати у разматрање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана