Завршен стадион вриједан 800.000 марака

Глас Српске
Завршен стадион вриједан 800.000 марака

БAЊAЛУКA - У Здравствено-туристичком центру "Бања Врућица" код Теслића завршена је изградња стадиона са вјештачком травом у који је уложено 800.000 марака, објекат ће бити у функцији за неколико дана.

"Бања Врућица" је за овај стадион обезбиједила 500.000 марака из властитих прихода, док је Влада Републике Српске са 300.000 марака финансирала куповину вјештачке траве, саопштено је из овог центра, пренијела је Срна.

Предсједник Управног одбора "Бање Врућице" Драган Богданић рекао је да је овим пројектом употпуњен садржај за боравак у центру и најзахтјевнијих спортиста и екипа.

- Планирано је да се у здравственом дијелу бање ускоро отвори и кабинет за функционално испитивање спортиста. У плану је и коришћење термоминералне воде за велнес центар, а почетком новембра требало би да буде завршен први базен у БиХ са оваквом водом - рекао је Богданић.

Додао је да се изградњом аква парка, реконструкцијом терапијских кабинета, као и набавком савремене медицинске опреме у "Бањи Врућици" настоје пратити достигнућа у области медицине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана