Оставка због чланова из РС

М.Ч.

БAЊAЛУКA - Директор предузећа "БХ Гас" Aлмир Бећаревић поднио је оставку на мјесто предсједавајућег Скупштине Удружења за гас у БиХ, образлажући то "неслагањем са политиком и ставовима појединих чланова овог удружења из Републике Српске".

- С обзиром на лицемјерност појединих чланова Удружења из Републике Српске, која је дошла до изражаја на сједници Скупштине у уторак, а која се огледа у личној промоцији појединих чланова у свијету путем Удружења и деструктивном дјеловању и разбијању свега онога што подразумијева заједничко гасно тржиште у БиХ, поднио сам оставку на мјесто предсједавајућег Скупштине - навео је Бећаревић у саопштењу за јавност.

Замјеник предсједавајућег Скупштине Удружења за гас у БиХ Миломир Драганић рекао је да овакав иступ Бећаревића и оптуживање представника из Републике Српске има политичку позадину.

- Колико ја знам чланови са којима се Бећаревић није слагао, нису из РС. Удружење за гас БиХ осликава ставове државе. Сматрам да је прави разлог Бећаревићеве оставке међусобни сукоб одређених чланова из ФБиХ - казао је Драганић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана