Северина се тајно виђа са хрватским политичарем?

Агенције
Северина се тајно виђа са хрватским политичарем?

Хрватска пјевачица тајно се виђа са 10 година старијим бизнисменом из Сплита који има везе са политиком. Северина наводно, због њега, планира да остави Којића.

“Северина и Игор већ дуже вријеме имају кризе у браку, јер се пјевачица тајно виђа с једним озбиљним бизнисменом и политичарем. Пјевачица на све начине покушава да без драме изађе из односа са Којићем како би у потпуности могла да буде сретна с моћним Сплићанином, међутим, и сама зна какав би то одјек оставило у јавности.

Поготово што јој је мали Кеба у сваком смислу на услузи, прати је на наступима, са којих редовно објављује слике и снимке попут њеног менаџера, помаже јој око сина Александра и пружа јој подршку у борби коју води за старатељство са дјететовим оцем Миланом Поповићем. Тако да би свакако наишла на осуду што га је варала и на крају откачила”, каже саговорник из Хрватске.

С друге стране, недавно се по београдским кулоарима пронијела вијест да се Северина Којић жестоко замјерила свекру Драгану Којићу Кеби када се није појавила на породичном слављу у Лозници. Наводно, фолкер се тада наљутио што га Севе није испоштовала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана