Звијезде електронске музике на Кастелу 12. маја

Глас Српске
Звијезде електронске музике на Кастелу 12. маја

Томкрафт и Бенг Ла Декс звијезде су завршне ноћи "Вивиа Рун&Море Њеекенд" фестивала која ће бити одржана 12. маја на тврђави Кастел у Бањалуци.

Јединствену енергију доброг електронског звука на "Вивиа Рун&Море Њеекенд" фестивалу доносе партнери овогодишњег Бањалучког полумаратона - организатори "Нектар Фреш вејв" фестивала. "Бањалучка пивара" као спонзор "Фреш вејв" фестивала, али и трке задовољства - "Нектар Фан Ран", побринула се да публика у Бањалуци ове године доживи "све боје забаве".

Полумаратонска грозница те мајске вечери почеће наступом мистериозног дуа Бенг Ла Декс, препознатљивог по хоусе стилу са примјесама традиционалне грчке музике.

Ријеч је о двојици продуцената и ди-џејева који на наступе долазе под маскама, а иако свој идентитет крију од очију јавности, њихови хитови, као што су: "Аиде", "Зоука", "Утопиа" и "Куедон", веома су препознатљиви на европским топ-листама са укупно око 24 милиона прегледа на "Јутјубу".

Забава испуњена добрим звуком биће настављена наступом једног од старосједилаца на свјетској ди-џеј сцени, њемачког продуцента и ди-џеја Томаса Брикнера, познатог као Томкрафт.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана