Vrhunska zabava na Kastelu uz 12 bendova

Miloš Vasiljević
Vrhunska zabava na Kastelu uz 12 bendova

Peti “Banjalučki dani muzike”, festival sa najvećom posjetom u BiH, počeće na platou ispred tvrđave Kastel u Banjaluci 29. juna i trajaće do 2. jula.

Kao i svih godina do sada, organizator festivala “Kvin estrada” obezbijedila je izuzetno kvalitetan muzički program koji garantuje vrhunsku zabavu, po kojoj je festival prepoznatljiv.

Ove godine publika će imati priliku da uživa u koncertima bendova “Riblja čorba”, “Partibrejkers”, “Ju grupa”, “Divlje jagode”, “Ničim izazvan”, “Marčelo i Napeti kvintet”, “Elemental”,” Nemoguće vruće”, “Bijelo dugme Ril Tribjut”, “Regina”, “Tibor & Baš Čelik” i “Racija”.

- Uradili smo sve da i ove godine publika maksimalno uživa, kako u vrhunskom muzičkom programu, tako i u kvalitetu zvuka i svim drugim sadržajima koji prate festivale ovog tipa. Cilj nam je da ostanemo najposjećeniji festival u BiH, pogotovo što ove godine slavimo i jubilej, pet godina festivala. Festival će posjetiocima ponuditi  mnogo novih sadržaja, koji će boravak na “Banjalučkim danima muzike” učiniti sadržajnijim i ugodnijim - rekao je direktor festivala Zoran Đurić.

Za posjetioce koji dolaze izvan Banjaluke organizovani su dnevni sadržaji kao što su: obilasci grada, rafting vožnja Vrbasom, jedinstvena vožnja dajak-čamcem, koji se vozi samo u Banjaluci i koji je svojevrstan simbol Banjaluke.

- Pozivamo sve koji planiraju dolazak na festival, a treba im smještaj u Banjaluci, da nam se obrate putem telefona 00387 66-905-399 ili na veb stranice “Kvin estrade” i “Banjalučkih dana muzike”. U mogućnosti smo da im obezbijedimo povoljnije cijene smještaja, pogotovo za grupne dolaske - kazao je Đurić.

Ulaz na festival je besplatan do 20.30 časova, a nakon toga cijena ulaznice je četiri KM.

U okviru festivala, 2. jula biće održana i “Banjalučka gitarijada”, na kojoj će svoje prve kompozicije predstaviti mladi demo bendovi. Ulaz na gitarijadu je besplatan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana