Владимир Фурдик најавио епску борбу у “Игри престола”

Агенције
Владимир Фурдик најавио епску борбу у “Игри престола”

Већ предуго фанови жељно ишчекују долазак осме и финалне сезоне серије “Игре престола”, која ће се на малим екранима појавити у априлу 2019. године. Међутим, то не значи да у међувремену сви обожаваоци ове серије не могу да се хране свим малим детаљима које случајно и намјерно откривају творци серије, али и сами глумци.

 

 

Словачки глумац Владимир Фурдик, који тумачи лик озлоглашеног Краља Ноћи, у разговору за мађарски портал “Сорозат Њики” открио је да ће највећа битка осме сезоне одушевити публику.

- У трећем дијелу посљедње сезоне постоји битка за коју творци серије желе да буде највећа у историји телевизије. Скоро цијела епизода биће само о бици, а трајаће око сат времена - рекао је Фурдик.

Већ је раније случајно откривена информација да је та сцена битке снимана чак два мјесеца. Дужина трајања ове битке коју је Фурдик поменуо је у складу са временом емитовања епизода посљедње сезоне ове серије. Наиме, свака епизода сезоне трајаће и више од шездесет минута.

Фурдик, ипак, није открио ништа више о томе ко ће на крају сјести на Гвоздени престо.

- Биће то фантастично изненађење, али изненађења свакако неће мањкати у осмој сезони. Биће много змајева, Краљ Ноћи ће се вратити и највећа битка сезоне ће се одиграти. Биће интересантно видјети шта је Дејвид Бениоф спремио за велико финале, али не могу да вам кажем више о томе - казао је Фурдик.

У посљедњој сезони враћа се добро позната глумачка екипа, у којој су: Кит Харингтон, Софи Тарнер, Николај Костер-Валдо, Питер Динклиџ, Лена Хеди и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана