Вања Мишић представила нову пјесму “Ту и ту” VIDEO

Миланка Митрић
Вања Мишић представила нову пјесму “Ту и ту” VIDEO

Први дани јесени, прелазак из топлих љетних дана у кишне, лишћем обојене дане, са собом доносе и лијепу музику. Овај пут, музика је ту да поправи већ помало тмурне дане. За то се побринула бањалучка музичарка Вања Мишић. Она је објавила је нови, четврти сингл, насловљен са “Ту и ту”.

Нови сингл је објављен за издавачку кућу “Далас рекордс”. Пјесма је представљена јуче, у оквиру емисије “Десетица”, на ХР Осијек, а спот је затим приказан на порталима “muzika.hr”, “top.hr”, те на РТЛ-у.  Пјесма ће се премијерно приказивати и данас, на каналу РТРС, на порталу “Мондо” и на  РСГ радију.

Сама Вања Мишић је написала текст пјесме, а спот, који је сниман на Мањачи, режирао је Жарко Калаба, с којим је она сарађивала и на претходним спотовима. За аранжман су, поред Мишићеве били задужени и: Бранко Столић, Дарио Сандић, Сања Зелић, Филип Вукелић, Дарио Гајић и Силвио Пасарић. Пјесма је снимана у студију “Сипа мусиц студио”. Режију, сценарио и монтажу потписује Жарко Калаба, директор фотографије и сниматељ је Дејан Грујичић, а асистент сниматеља је Горан Јовановић, а за свјетло је био задужен Славиша Бранковић.

- Атмосфера на споту је била сјајна. Кад сте на сету ријетко се дешава да баш све иде по плану, а нама је то овог пута пошло за руком. Екипа је иста, “Moondance” и Силвио Пасарић, када говоримо о музичком дијелу. Ово је један поп-Шафл и надам се да ће је људи вољети - рекла је Мишићева.

Пјесме које је објавила прије поменутог сингла су “Прстима”, “Лептири и корњаче” и “Послије љубави”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана