Упутила емотивну поруку љутој ривалки из серије

B92
Упутила емотивну поруку љутој ривалки из серије

Звијезда серије “Игра престола” Лина Хиди оставила је дивну поруку подршке својој колегиници Емилији Кларк, која је прошог уторка у есеју за Њујоркер открила да је претрпјела двије мождане анеуризме у току снимања ове хит серије.

“Било ми је потребно извијесно вријеме да упознам ову жену (ипак нас је 64.000)”, записала је Хиди на свом Инстаграму, уз фотографију Емилије Кларк.

“Нисам у потпуности схватала колики је она заправо ратник све док ми није испричала о искуству кроз које је прошла. Она ради заиста велику ствар, зарад вредних циљева. Она је и љубазна и одлучна, забавна и свестрана, све у исто вријеме”, написала је Лина.

Иначе, Мајка Змајева је надимак лика Денерис Таргеријан, који тумачи Емилија Кларк, док Лина Хиди игра Серсеи Ланистер. Њихови карактери једва де се преплићу на малим екранима - нашле су се заједно тек у једној сцени - па је с обзиром на то, порука коју је Хеди упутила посебно необична, пише Харперс базар .

У свом есјеју Емилија Кларк укратко описује евоје емоционално путовање кроз две анеуризме мозга, које су је задесиле усред веома бурног пероида кад је у питању и њен живот и каријера.

“Милион пута хвала свима који су прочитали, подијелили и лајковали мој 'стори'. Уживање је посматрати вас и просто не могу да вјерујем колико вас је одреаговало. Кроз ваша искуства можемо да изградимо модел за олакшање периода реконвалесценције за све у будућности... ко то не би пожелио”, написала је Емилија Кларк на Инстаграму.

Она је додала да је изгубила сваку наду.

“Никога нисам могла да погледам у очи. Имала сам језиву анксиозност и нападе панике. Васпитавали су ме и учили да никад не говорим: 'Није фер'. Учили су ме да у сваком тренутну будем свијесна тога да увијек постоји неко ко је у горој ситуацији од мене, али пролазећи кроз ово искуство по други пут, губила сам сваку наду. Осјећала сам да јен од мене остала само љуштура у тој мјери да и дан данас имам проблем да се присетим детаља из тих мрачних дана - мој мозак их је блокирао, али сјећам се да сам била убијеђена да нећу преживјети”, рекла је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана