“Стријела” се завршава осмом сезоном

Агенције
“Стријела” се завршава осмом сезоном

Након бројних и вишедневних расправа и нагађања обожавалаца коначно је стигла вијест о судбини серије “Стријела”. Наиме, недавно наручена осма сезона ове популарне суперхеројске серије канала CW биће и посљедња сезона серије.

Вијест је свијету обзнанио глумац Стивен Амел који у серији игра главну улогу Оливера Квина од самог почетка.

- Играње Оливера Квина био је највећи професионални успјех у мом животу. Међутим, човјек не може заувијек да буде заштитник и одметник од закона - написао је Амел.

Посљедња сезона састојаће се из 10 епизода, а њено емитовање требало би да почне на јесен.

Током свог вишегодишњег приказивања серија “Стријела” је отворила пут бројним другим серијама које су настале према предлошцима ДЦ стрипова, а међу њима су “Флеш”, “Легенде сутрашњице”, “Супердјевојка”, “Црна муња” и друге. Ова мрежа на јесен планира да објави и серију “Батњоман”.

Истина је да је завршетак емитовања серије “Стријела”, у ствари, крај једне ере, крај ере Оливера Квина и његове дружине, те су стога и продуценти серије Грег Берланти, Марк Гутенхајм и Бет Шварц имали шта да кажу о крају.

- Ово је била тешка одлука за доношење, али као и свака тешка одлука коју смо донијели у протеклих седам година, и ова је била у најбољем интересу за “Стријелу”. Дирнути смо чињеницом да је серија изродила читав универзум серија које ће бити настављене у годинама које долазе. Узбуђени смо што ћемо изградити закључак приче који одаје почаст цијелој серији, њеним ликовима и завјештању, и захвални смо свим сценаристима, продуцентима, глумцима и - што је најважније - невјероватној екипи иза камера која је одржавала ову серију више од седам година - навели су продуценти.

Извршни продуцент Грег Берланти и његова продукцијска партнерка Сара Шехтер надгледали су од самог почетка читав универзум који је створен око ове серије, а упркос одласку Оливера Квина у пензију, тешко да ће и остале серије у скорије вријеме сустићи иста судбина.

Серија је премијерно приказана 2012. године, а до данашњег дана објављене су укупно 152 епизоде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана