Софи Тарнер: Осма сезона Игре пријестола биће најкрвавија до сада

Агенције
Софи Тарнер: Осма сезона Игре пријестола биће најкрвавија до сада

Још сигурно годину дана ће обожаватељи серије Игре пријестола морати да сачекају како би гледали осму сезону, али Софи Тарнер је ријешила да открије поједине детаље попут тога да ће нови серијал бити најкрвавији до сада.

Говорећи за Голд Дербy, Софи Тарнер је најавила много борбе и смрти у серији:


"То је Игра престола, па очекујте да ће бити много више крви, смрти и емоционалног мучења у односу на претходне сезоне."

Иако није дјетаљисала о начинима смрти, морамо признати да је ово велики подвиг за серију с обзиром на сцене које смо могли да видимо током прошлих година. Смрти су укључивали крунисање топљеним златом, копањем очију, здробљавањем лобање, и пуштање дивиљих паса – посљедње од тога је урадила Санса Старк, коју глуми Софи.

У интервјуу је британска глумица најавила доста борбе између група, а Санса такође добија важну улогу.

"Могу вам рећи да се дефинитивно људи окупљају како би се борили против предстојеће пропасти. Биће пуно тензија између ових малих група, борба за оно што они сматрају да је право."

Софи открива да у посљедњој сезони Санса добија улогу борца.

У Санси сам увијек видјела неког ратника, али мислим да је људи нису тако доживјели. Увијек сам имала осјећај да је она све вријеме учила и адаптирала се и то ће она сада да покаже. Санса постаје ратник. Веома ми је драго што се то десило."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана