Селин Дион због операције отказала све наступе

Срна
Селин Дион због операције отказала све наступе

Канадска поп пјевачица Селин Дион отказала је све наступе у Лас Вегасу јер мора на операцију, потврђено је из њеног тима.

Њен агент је објаснио да популарна пјевачица има проблема с отвореном Еустахијевом цијеви, због које има проблема са слухом, и да јој је веома тешко да у таквом стању пјева па је операција ува неопходна.

- То стање је мучи посљедњих 12 - 18 мјесеци. До сада је успијевала да повреду лијечи капима и другим лијековима, али сада то више не дјелује и мора на операцију која је минимално опасна - рекли су у службеној изјави.

Огласила се и Селин путем своје "Фејсбук" странице на којој се обратила фановима, видно разочарана и тужна. Замолила је своје обожаваоце који су купили улазнице како би је видјели у Лас Вегасу да јој не замјере због отказивања.

- У посљедње вријеме баш немам среће. Веома сам се радовала што ћу поново наступати и онда се ово догодило. Једноставно не могу да вјерујем. Извињавам се свима. Знам да сте разочарани, жао ми је - рекла је Селин која ће се на сцену вратити у мају, након што се опорави.

Селин Дион је почетком 2016. године остала без супруга и брата, који су преминули у размаку од само неколико дана.

Само неколико мјесеци касније пјевачицу је задесила још једна велика породична трагедија када је сазнала да јој сестра болује од рака, а та болест отела јој је оца, брата и супруга. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана