Робин Шулц и Офенбах на “Sea dance”-у

Глас Српске
Робин Шулц и Офенбах на “Sea dance”-у

Водећи њемачки ди-џеј и продуцент Робин Шулц и француски хит дуо Офенбах придружиће се најуспјешнијем музичком продуценту 21. вијека Дејвиду Гети у покретању нове ере за “Sea dance” фестивал.

Робин Шулц иза себе има више од 15 милиона продатих албума и синглова, те више од четири милијарде стримова, уз више од 250 златних и платинастих тиража широм свијета. Све то донијело му је и четири најпрестижније њемачке “ЕХО” награде, те номинацију за најважнију свјетску “Греми” награду. Данас је међу ударним звијездама највећих фестивала, а на листи музичара са којима је сарађивао налазе се Дејвид Гета, Моби, Џејмс Блант и бројни други. Њемачком шоумену ће се придружити и француски хит дуо Офенбах, чији су хитови покорили топ листе широм свијета и који на Јадран долазе након што су љетос на препуној главној бини “Егзит” фестивала одушевили десетине хиљада фанова. Публика на “Sea dance” фестивалу имаће прилику да ужива у њиховом високоенергетском сету који медији пореде са доживљајем правог стадионског рок концерта. “Sea dance” фестивал биће одржан од 30. августа до 1. септембра на плажи Буљарица у Будви.

Свјетску славу Робину Шулцу донио је ремикс сингла “Waves”, а исте године објавио је дебитански албум “Prayer” на коме су се нашли мегахитови “Prayer in C”, и “Sun goes down”, док је наредни албум изњедрио летњи мегахит “Sugar” који данас биљежи више од 400 милиона “Јутјуб” прегледа. Овај талентовани продуцент важи за најнаграђиванијег њемачког умјетника, који може да се похвали и са преко шест милиона фанова на друштвеним мрежама, и чак 20 милиона преслушавања на “Спотифај” сервису, и то сваког мјесеца. Најновији сингл “Spechless” који је недавно објавио у сарадњи са новом надом музичке сцене, пјевачицом Ериком Сиролом права је најава за његов наступ на “ Sea dance” фестивалу.

Француску сензацију Офенбах чине Доријан Ло и Цезар де Румел. Најпознатији су по мулти-платинастом синглу “Be Mine”, са којим су доказали да успјешно комбинују утицаје рокенрола и електронске музике. Након објављивања нумера “Around the fire” и “You don't know me” стекли су фанове међу суперзвијездама као што су Робин Шулц и Tiesto, а DJ Mag Маг их је номиновао за најбоље дебитанте на музичкој сцени. Исте године издају заразни хит “Katchi” који је за кратко вријеме досегао невјероватну радијску популарност и потврдио да су на свјетску сцену донијели потпуно нови музички стил.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана