Римејк “Игре престола” тражи 700.000 људи

Агенције
Римејк “Игре престола” тражи 700.000 људи

Осму сезону планетарно популарне серије “Игра престола” многи сматрају лошом, а петицију којом се тражи римејк потписало је више од 700.000 незадовољних обожавалаца.

Посљедња сезона серије базиране на књигама Џорџа Р. Р. Мартина наишла је на оштре критике корисника интернета. Разочарани фанови толико су незадовољни причом и судбином омиљених ликова да су одлучили да покрену петицију на интернет страници “Change.org” којом траже римејк комплетне осме сезоне, која је уједно и посљедња.

Потписници петиције траже да римејк ураде “способни” сценаристи тврдећи да су Дејвид Бениоф и Д. Б. Вајс доказали да су “неспособни”.

Сљедећа Мартинова књига “The Winds of Winter” још је у процесу писања, а ТВ серија има другачији завршетак.

- Ова серија заслужује посљедњу сезону која има смисла - поручују потписници петиције који сматрају да се у осмој сезони журило, да она представља непоштовање према аутору, као и да је осам година развоја ликова “бачено у воду”.

С обзиром на чињеницу да снимање једне епизоде кошта око 15 милиона евра, тешко је вјеровати да ће ХБО удовољити потписницима петиције. Серија је веома популарна, а у недјељу је епизоду гледало 18,4 милиона људи на свим платформама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана