Режак након деценије и по пјева Бањалуци

Глас Српске
Режак након деценије и по пјева Бањалуци

Популарни пјевач Борис Режак након 14 година одржаће концерт у бањалучком Банском двору у суботу, 31. марта.

Режак истиче да му овај концерт представља велико задовољство иако га, како каже, поприлично боли што је толико прошло од његовог посљедњег наступа у Бањалуци.

- Јако ме радује што ћу поново пјевати у Бањалуци, посебно што ћу наступити у Банском двору. Припремили смо посебну сценографију, а истакао бих да ће ме на наступу пратити бенд који свира са Здравком Чолићем и Ђорђем Балашевићем. Имаћемо и два госта изненађења, тако да ћу публици то вече понудити најбоље што могу - рекао је Режак.

Додаје да би волио када би се тај наступ претворио у годишњи традиционални концерт у Банском двору, као и да публику те вечери очекује разноврстан репертоар. 

- Пјеваћу своје највеће хитове, а с обзиром на бенд који ме прати, биће ту и Чолиних пјесама, као и Балашевићевих. Госте не бих откривао, желим да то буде изненађење за оне који дођу, али могу рећи да то неће бити Халид Бешлић -  изјавио је овај популарни пјевач алудирајући на свој дует са Бешлићем.

Режак концертом под називом "Након толико година" 31. марта у Бањалуци завршава мини концертну турнеју по БиХ.

Организатори истичу да су карте скоро распродате, али их још можете набавити на благајни Банског двора по цијени од 20 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана