Рајан Рејнолдс зарадио највише

Агенције
Рајан Рејнолдс зарадио највише

Американац Рајан Рејнолдс најплаћенији је глумац у 2019. години, са 27 милиона долара за филм “Six underground” (“Нетфликс”), објавио је утицајни амерички филмски часопис “Варајети”.

На листи најплаћенијих, за филмове који ће имати премијере ове или до средине сљедеће године, тек на петом мјесту налази се једна глумица - Емили Блант, са 13 милиона долара, за наставак хорора “Мјесто тишине 2” (А Quiet Palace 2).

“Варајети” наводи да “Нетфликс”, изгледа, тренутно исплаћује највише хонораре, а плате су веће јер нема опције подјеле добити, а и платформа се углавном ослања на претплату.

Напомиње се да неки имају богатије уговоре, јер не само да играју у том филму, већ су и продуценти, као што је случај са Марго Роби.

Листа најплаћенијих глумаца и глумица наизглед и није изненађујућа.

Као што је већ речено, Рајан Рејнолдс доминира са зарађених 27 милиона долара. За њим је Двејн Џонсон, који је зарадио 20 милиона долара за филм “Fast & Furios Presente: Hobbs & Shaw”, који ће премијерно бити приказан у августу. Исти износ зарадио је и Роберт Дауни Џуниор за “The Voyage of Doctor Dolittle”, чија премијера ће бити почетком идуће године. Трећи на листи је Вил Смит са 17 милиона долара за “Bad Boys for Life”. Том Круз са зарађених 14 милиона долара за филм “To Gun - Meverick” је на четвртом мјесту, док су на петом Емили Блант за “А Quiet Palace” и Џејсон Стејтам за “Fast & Furios Presente: Hobbs & Shaw”, са 13 милиона долара. Десет милиона долара су зарадили Бред Пит и Леонардо Дикаприо за “Once upon a time in Hollywood”, те Гал Гадо за “Wonder woman 1984”. На крају листе се налазе Марго Роби, која је на седмом мјесту са зарађених девет милиона долара за “Birds of prey”, Идрис Елба са осам милиона долара за “Fast & Furios Presente: Hobbs & Shaw”, Бен Афлек са истим износом за “Triple Fronter”, те Кристен Стјуарт са седам милиона долара за “Charlie's Angels”. На десетом мјесту је Мартин Лоренс са шест милиона долара за “Bad boys for life”. Пошто листа иде до дванаестог мјеста, посљедња два мјеста држе фантастични Хоакин Финикс са 4,5 милиона долара за улогу у “Jokerу” и Џесика Честејн, која је зарадила 2,5 милиона долара за “IT: Chapter 2”. +

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана