Процурио снимак убиства контроверзног репера VIDEO

Агенције
Процурио снимак убиства контроверзног репера VIDEO

Један од предводника новог таласа реп музике у САД и свијету Џасеј Двејн Онфрој, познат под псеудонимом XXXTentacion, убијен је у јуну мјесецу на Флориди. Снимак убиства је у четвртак први пут пуштен у јавност.

Убиство америчког репера Џасеј Двејн Онфроја снимиле су камере за надзор, али снимак је тек пуштен у јавност послије расправе на суду Бровард.


На кратком видеу можемо да видимо његове посљедње моменте прије него што је упуцан.

Млади репер се упутио у продавницу мотора Pompano Beach на Флориди не сумњајући да га двојица мушкараца прате до зграде.

У слиједећем тренутку они заустављају његов аутомобиле марке “BMW”. Током борбе која је услиједила, репер се снажно бранио прије него што је један од двојице запуцао на њега. Један од починилаца злочина је ушао у ауто и украо путну торбу у којој се налазило 50.000 долара.

Четворица мушкараца, Роберт Ален, Дедрик Вилијамс, Трејвон Њусом и Мајкл Ботврајт су оптужени су да за првостепено убиство.

Како извијештавају страни мдији, Мајк је ухапшен одмах након Џасејевог убиства а Трејвон Њусом је означен као особа која је повукла обарач.

Подсећамо, Онфрој је на музичку сцену ушао прије пет година, а шира јавност је за њега сазнала експанзијом такозваног саундклауд репа, названог по сервису за пласирање музике.

Дебитовао је соло албумом 2017. године, а недавно је објавио и други пројекат, који је већ у првој недјељи стигао до првог мјеста Билбордове листе.

Његова трагична смрт потресла је поборнике реп музике и културе.

Након сазнања о смрти у медијима се појавила информација да је требало ускоро да добије сина са дјевојком Клео.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана