Преминуо Мурадиф Демировић.рођак краљ народне музике

blic.rs
Преминуо Мурадиф Демировић.рођак краљ народне музике

Шабан Шаулић преминуо је од повреда задобијених у тешкој саобраћајној несрећи 17. фебруара, а након неколико дана преминуо је његов рођак, такође, пјевач Мурадиф Демировић.

Хасан Дудић открио је за “Блиц” да је и он тешко поднио смрт Шабана Шаулића, а да је након вијести да му је и други рођак преминуо, завршио у болници.

Како Дудић наводи, пјевач Мурадиф Демировић није могао да поднесе погибију краља народне музике и чињеницу да није могао отићи на сахрану да се опрости.

“У болници сам, позлило ми је од шока и од стреса. Лоше ми је, срце, глава, кичма, реума и туга. Моја четири брата су умрла, ја не знам како то поднијети, велика бол је задесила породицу. Најстарији брат Мурадиф Демировић је први од нас почео пјевати, он је умро од туге за Шабаном. Био је дуго болестан и није могао на ноге, имао је проблем с плућима. Пао је у тешку депресију, тешко му је било баш и није могао пребољети што му је брат преминуо. Секирао се данима што није могао отићи Шабану на сахрану, причао је: 'Срце ће ми пући од туге'. Тако је и било, у недјељу је умро”, казао је Хасан за “Блиц”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана