Повратничка турнеја “Спајс грлс” без Викторије Бекам

Глас Српске
Повратничка турнеја “Спајс грлс” без Викторије Бекам

Чланице групе “Спајс грлс” најавиле су своју прву турнеју ове деценије и то на шест стадиона у Великој Британији од јуна сљедеће године.

Мелани Браун, Ема Бантон, Гери Хорнер и Мелани Чизом откриле су детаље о турнеји у понедјељак.

Међутим, не очекује се да ће Викторија Бекам учествовати.

Некадашњи идоли дјевојчица започеће своју турнеју на манчестерском стадиону 1. јуна 2019. године, а карте за све концерте ће бити пуштене у продају од суботе у 10.30 часова.

Четворка ће такође наступити у другим градовима, а турнеју ће завршити на лондонском стадиону “Вембли”. Мел Би је потврдила да ће услиједити и свјетска турнеја, додајући да се надала да ће се Викторија појавити.

- Само нас је четири, надам се да ће се Викторија у једном тренутку придружити - рекла је звијезда.

Прошле седмице Мел Би се потрудила да се обуче као Викторија за Ноћ вјештица и држала је знак на којем је писало: “Не, не идем на турнеју”.

Идеји се придружио и њен пријатељ који се обукао као Дејвид Бекам, а држао је знак с натписом: “Молим вас, молим вас, урадите то за фанове 'Спајс грлс'“.

На питање како је Викторија реаговала, Мел Б је рекла да је мислила да ће то сматрати смијешним.

- Мислим да је гледала на то као на шалу, али постоји и мало љубавне мржње - рекла је она.

Бантонова је на Харт радију рекла: “Тако сам узбуђена, желим то. Биће бриљантно”.

У фебруару је свих пет чланица поставило фотографију на друштвеним мрежама, рекавши да планирају заједно да раде на новим пројектима. Од тада круже гласине, а турнеја и нови материјал су били само неке од сугестија. Група је посљедњи пут наступала на церемонији затварања Олимпијских игара у Лондону 2012. године. Првобитно су се подијелиле 2000, након што је Гери отишла. Све су се вратиле на повратничку турнеју 2007. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана