Погледајте до сада невиђен видео-снимак наступа Ејми Вајнхаус VIDEO

Погледајте до сада невиђен видео-снимак наступа Ејми Вајнхаус VIDEO 08.11.2018 20:50 | Глас Српске

Британска пjевачица Ејми Вајнхаус одржала је приватан мини концерт за своје најближе, који до сада нисмо имали прилику да видимо.

"Back to black ", нови документарац који открива детаље о настајању истоименог албума из 2006. године, објављен је 2. новембра, а у њему можемо да сазнамо релативно непознате детаље о животу преминуле звијезде Ејми Вајнхаус.

Осим ријетких интервјуа, у филму је приказан и видео запис настао током наступа Ејми Вајнхаус у лондонском студију Риверсајд у фебруару 2008. године. Ријеч је о приватном наступу, што говори и назив клипа - "Интимно вече у Лондону".

Наиме, Ејми је мини концерт одржала у Риверсајд студију у западном Лондону 10. фебруара 2008., током вечери када је освојила пет Греми награда: њен сингл "Rehab" је изабран за спот године, пjесма године ("Rehab"), најбоље женско вокално поп извођење ("Rehab"), најбољи нови извођач и најбољи вокални поп албум ("Back to Black ")

Тада 24-годишња Ејми се тек била пријавила у клинику за рехабилитацију како би се борила са опаком зависношћу од дроге, због чега није добила визу за Сједињене Америчке Државе те није могла да дође у Лос Анђелес на додjелу Греми награда.

Иако су амерички званичници накнадно повукли одлуку, музичарка није имала времена да се спреми за пут.

Умjесто тога, она је изашла на сцену и одржала концерт за своју породицу и пријатеље, а награду је прихватила путем видео позива.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица