Погледајте до сада невиђен видео-снимак наступа Ејми Вајнхаус VIDEO

Глас Српске
Погледајте до сада невиђен видео-снимак наступа Ејми Вајнхаус VIDEO

Британска пjевачица Ејми Вајнхаус одржала је приватан мини концерт за своје најближе, који до сада нисмо имали прилику да видимо.

"Back to black ", нови документарац који открива детаље о настајању истоименог албума из 2006. године, објављен је 2. новембра, а у њему можемо да сазнамо релативно непознате детаље о животу преминуле звијезде Ејми Вајнхаус.

Осим ријетких интервјуа, у филму је приказан и видео запис настао током наступа Ејми Вајнхаус у лондонском студију Риверсајд у фебруару 2008. године. Ријеч је о приватном наступу, што говори и назив клипа - "Интимно вече у Лондону".

Наиме, Ејми је мини концерт одржала у Риверсајд студију у западном Лондону 10. фебруара 2008., током вечери када је освојила пет Греми награда: њен сингл "Rehab" је изабран за спот године, пjесма године ("Rehab"), најбоље женско вокално поп извођење ("Rehab"), најбољи нови извођач и најбољи вокални поп албум ("Back to Black ")

Тада 24-годишња Ејми се тек била пријавила у клинику за рехабилитацију како би се борила са опаком зависношћу од дроге, због чега није добила визу за Сједињене Америчке Државе те није могла да дође у Лос Анђелес на додjелу Греми награда.

Иако су амерички званичници накнадно повукли одлуку, музичарка није имала времена да се спреми за пут.

Умjесто тога, она је изашла на сцену и одржала концерт за своју породицу и пријатеље, а награду је прихватила путем видео позива.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана