Пјевачица се опростила од сина: “Најтужнији тренутак мајке...”

Агенције
Пјевачица се опростила од сина: “Најтужнији тренутак мајке...”

Славна музичарка Тина Тарнер на свом Инстаграм профилу подијелила је моменат када је посула пепео и бацила црвену ружу у море, те се заувијек опростила од свог сина Крејга.

 “Мој најтужнији тренутак у мајчинству. У четвртак, 19. јула, рекла сам посљедње збогом сину, Крејгу Рејмонду Тарнеру, када сам се окупила са породицом и пријатељима да поспемо његов пепео на обали Калифорније. Имао је 59 година када је тако трагично умро, али он ће увијек бити моја беба”, написала је певачица поред фотографије.

Легендарна пјевачица Тина Тарнер доживјела је праву породичну трагедију почетком јула мјесеца, када је њен 59-годишњи син извршио самоубиство. Иако се још увијек нису појавили званични подаци, претпоставља се да је извршио тако што је себи у главу пуцао из пиштоља.

Крејг Турнер је најстарији син пјевачице и рођен је када је Тина имала само 18 година. Када се 1962. вјенчала са Ајком Тарнером, пјевачица је заједно са супругуом ријешила да га усвоји.

Иначе, Крејгов биолошки отац се такође бавио музиком. Ријеч је о преминулом саксофонисти Рејмонду Хилу који је свирао у бенду “Kings of Rhythm”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана