Пјевачица групе Тексас: Супруга Тијерија Анрија је Српкиња VIDEO

Глас Српске
Пјевачица групе Тексас: Супруга Тијерија Анрија је Српкиња VIDEO

Свјетски познат бенд “Тексас” одржаће 29. септембра концерт у Београду, а пјевачица Шарлин Спитери у интервјуу Недељнику открива шта зна о Србији, за који клуб навија, али и много тога још...

Шарлин је на питање да ли је било тешко да послије првог великог хита “I Don't Wanna Lover” настави каријеру јер су се очекивали хитови, одговара да “каталог хитова групе Тексас послије 'Љубавника' све говори”.


Њена ћерка име је добила по филму, баш као и сам бенд, а и њен соло албум има у имену “movie”, па на питање да ли је добила понуду да се појави у неком филму, пјевачица је рекла да је понуда било, али да на крају није снимила филм, рекла је она у интервјуу Недјељнику.

Највећу популарност доживјела је у деведесетим годинама, а на питање да ли је то посљедња занимљива деценија у историји рокенрола, она каже:

“То је помало песимистично. Зато, рекла бих - не”.

Пјевачица није жељела да открије шта је причала са Полом Макартнијем на њиховом заједничком концерту у Глазгову, те поручила да се разговора сјећа, и да не може да открије детаље.

“То што смо причали је између Пола и мене, али да, сјећам се”, рекла је она.

Када се родила њена ћерка, славни фудбалер Тијери Анри је подигао дрес у ту част. На питање да ли је још у контакту с њим и да ли је због тога навијач Арсенала, и пошто је рођена у Глазгову који је њен избор Глазгов Ренџерс или Селтик, пјевачица одговара:

Не, била сам Арсеналов навијач и раније. Анри је кум мојој ћерки. А између два клуба мог града одговор је - Селтик.

На питање шта зна о Србији, у коју први пут долази, она је рекла да зна да је супруга Тијерија Анрија - Српкиња.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана