Otac Majkla Džeksona? Najmonstruozniji i najgori u istoriji”

Agencije
Otac Majkla Džeksona? Najmonstruozniji i najgori u istoriji”

Nekadašnji doktor Majkla Džeksona Konard Mari iskalio je svoj bijes prema nedavno preminulom ocu ove muzičke zvijezde, nazvavši ga “najgorim ocem u istoriji”.

''Nisam pustio ni jednu suzu zbog njegove smrti. Bio je najgori otac u istoriji. Njegova okrutnost prema Majklu najbolje se vidi u tome što ga je otac hemijski kastrirao kako bi zadržao njegov visok ton glasa'', ovako je Mari prokomentarisao smrt Majklovog oca, koji je preminuo krajem prošlog mjeseca, prenosi Index.hr.

Ovaj doktor je prije dvije godine objavio knjigu “To je to! Tajni život”, u kojoj je opisao kako je Džo terao Majkla da na hormonske injekcije koje su liječile njegove akne, ali istovremeno i smanjivale rizik da mu se glas produbi.

Nedavno je Gardijan je objavio priču o Džou Džeksonu i njegovoj brutalnosti koju je pokazivao prema svojoj deci. U tekstu se navodi da ih je Džo maltretirao fizički, psihički i verbalno. Tukao ih je kaišem za svaku sitnicu, a maltretiranje je ostavilo ozbiljne posljedice na sve njih.

Kada su odrasli i započeli svoje karijere, najpoznatiji Džeksonovi optuživali su javno oca da ih je zlostavljao dok su bili djeca. Majkl, Dženet i La Toja Džekson govorili su o batinama koje su dobijali, a ni Džo nije krio da je s djecom često primjenjivao silu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana