Објављени први кадрови посљедње сезоне “Игре престола”

Глас Српске
Објављени први кадрови посљедње сезоне “Игре престола”

ХБО је први пут објавио једну сцену из посљедње, осме, сезоне серије “Игра престола”.

Обожаваоци популарне серије са нестрпљењем очекују њену финалну сезону, чије је емитовање заказано за сљедећу, 2019. годину будући да је претходни серијал емитован 2017.

Мрежа ХБО им је коначно изашла у сусрет, објавивши први промотивни видео осме сезоне. У кратком клипу, који траје само три секунда, видимо загрљај Џона Сњежног и Сансе.

Иако сам видео, како неки оцјењују, није бог зна шта, његово објављивање изазвало је бројне реакције фанова на друштвеним мрежама.

Међутим, према писању “Хафингтон поста” од прије неколико дана, приказивање осме сезона “Игре престола” могло би да буде додатно одгођено у односу на најављени почетак емитовања.

- Напорно ћемо радити на осмој сезони све до маја 2019. године, тако да је она бар осам или девет мјесеци далеко од завршетка. Имамо још доста посла да урадимо на осмој сезони - изјавио је супервизор за специјалне ефекте серије Џо Бауер за “Хафингтон пост”.

Како је ХБО саопштио на почетку снимања, завршни серијал “Игре престола” имаће шест епизода и требало би да почне да се емитује “у првој половини 2019. године”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана