“ОК камп” отворио врата за посјетиоце

Радмила Ђевић
“ОК камп” отворио врата за посјетиоце

“ОК камп” на Тјентишту отворио је јуче врата за посјетиоце петог “Нектар ОК феста”, који почиње данас и трајаће до недјеље.

Током три дана фестивала, на којем ће наступити познате свјетске и регионалне звијезде, млади из региона и Европе моћи ће, осим у музичком дијелу програма, да уживају и у рафтингу Таром, планинарењу и шетњи атрактивним дестинацијама Сутјеске и гледању филмова под отвореним небом.

Прве вечери фестивала, на главној бини, наступиће “Хладно пиво”, Кирил Џајковски и “Стерео ем-си”.
Миле Кекин из “Хладног пива” је рекао да је прошли пут било одлично на “ОК фесту”.

- Драго ми је да свирамо на таквом значајном мјесту на којем је изборена велика побједа против фашизма. Волим такве свирке у природи. Људи су опуштенији и позитивнији кад их окружује зеленило - додао је Кекин.

Кирил Џајковски је рекао да се радује што ће имати прилику да наступи први пут на овој познатој историјској локацији.

- Сигуран сам да ће атмосфера на Тјентишту и “ОК фесту” бити предивна - додао је Џајковски.

У суботу ће публику забављати “Лету штуке”, “Џинкс” и Џибони, док ће посљедње вечери фестивала, у недјељу, посјетиоци имати прилику да уживају у ритмовима “Елементала”, “Сарса” и “Рудиментала”. Џибони је открио каква су његова очекивања од овог наступа те искористио прилику да публику позове да заједно уживају сутра у НП “Сутјеска”. Популарни Џибо је поручио да се цијела његова екипа весели наступу на Тјентишту и обећао оно што је на његовим наступима, у ствари, и загарантовано: “Биће супер!”

У “ОК кампу” ће наступити Лака, “Земља Грува”, “Атеист реп”, “Обојени програм”, “Ритам нереда”, “Ортодокс Келтс”, а на трећој бини на базену публику ће током дана забављати ди-џејеви, али и у раним јутарњим часовима након програма на главној бини.

Момци из новосадског панк рок бенда “Атеист реп” су поручили да ”ОК фест” пуно доприноси одржању рокенрола и неопходне будности код младих и мало старијих генерација.

- Као такав има се неговати, пазити, одржавати и бити квалитетно испраћен од медија и публике - додају из “Атеист репа”.

Познати пјевач Елвир Лаковић Лака очекује да ће овогодишњи “ОК фест” бити најбољи фестивал до сада, првенствено због природног окружења у којем се одржава.

Мирела Приселац Реми из “Елементала” подсјећа да је овај састав већ једном свирао на Тјентишту.

- Збиља је било магично искуство јер смо колективно, као бенд, отишли да посјетимо споменик, прошетали до музеја и једноставно упијали атмосферу. Има нешто врло интензивно на том мјесту, осјећаш људе који су тамо некоћ били и истовремено те преплаве мир и нека магија - рекла је Реми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана